1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ekonomik durumu yetersiz olanlar müjde! Komisyon ve masraf olmadan 75 Bin TL ödeme yapılacak…
Ekonomik durumu yetersiz olanlar müjde! Komisyon ve masraf olmadan 75 Bin TL ödeme yapılacak…

Ekonomik durumu yetersiz olanlar müjde! Komisyon ve masraf olmadan 75 Bin TL ödeme yapılacak…

Başvuran vatandaşlar için bu zorlu günlerde rahat bir nefes alabilmelerine yardımcı olmak için tam 36 ay vade ve düşük faiz oranları ile 75 bin TL ye varan kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvurarak kredi fırsatlarını değerlendirebilecekler.

A+A-

Başvuran vatandaşlar için bu zorlu günlerde rahat bir nefes alabilmelerine yardımcı olmak için tam 36 ay vade ve düşük faiz oranları ile 75 bin TL ye varan kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvurarak kredi fırsatlarını değerlendirebilecekler.

Belirlenen tarih aralığında başvurularını yapan vatandaşların kredilerinde değişiklikler yapabilmesi için fırsatlar gelmeye devam ediyor.

Bankalar tarafından bu zorlu günlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni teklifler hala hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Aylık sadece yüzde 1,74 faiz oranı ile 36 ay vade sunarak 75 bin TL ye varan kredi fırsatları geliyor. Kampanya kapsamında başvurular anlık olarak online bir şekilde yapılacak.

En az 1000 en fazla 75 bin TL olarak verilen kredi enpara.com tarafından açıklandı. 36 ay vade ile verilen kredi kapsamında belirlenen faiz oranı ise sadece yüzde 1,74 olacağı açıklandı.

Aylık ödeme tutarı belli oldu…

Enpara.com kredi fırsatları kapsamında vatandaşlara yüzde 1,74 faiz oranı uyguluyor. 36 ay vade ile 75 bin TL ye varan kredi fırsatlarının ödeme planı belli oldu. Eğer vatandaşlar başvurularını yaparak onay alır ve bankadan 75 bin TL kredi seçerek eşit taksit ödemesini seçerse aylık olarak 2 bin 984 TL ödeme yapacak. Başvuruların onaylanmasının ardından ödemeler anında hesaplara yatacak.

Bankadan gelen kredi açıklaması…

Enpara.com ihtiyaç kredisi kapsamında en az 1000 en fazla 75 bin TL kredinin 1 ile 36 ay vade ile çekilebilecek olduğunun açıklaması geldi. En ufak ücret ödemesi söz konusu olmazken komisyon da yer almıyor. Uygun avantajlı faiz oranları ve toplam maliyet oranları ile bu zorlu günlerde vatandaşların rahat bir nefes almasına yardımcı olacak. Farklı kredi tekliflerinde karşılaştırmalar yapmak ve toplam maliyet oranlarına bakaran en düşük oranı seçmek gerektiği hakkında açıklamalar geliyor.

Enpara.com ihtiyaç kredisi almak için hak kazanmak için online olarak başvuru yapmak ve bu başvuruların olumlu onaylanması gerekir. İnternet ya da cep şubelerinden anlık olarak yapılacak başvurularda belge, kefil ya da teminat şartı da aranmıyor. QNB Finansbank kredi politikaları kapsamında değerlendirmeler yapılır. Ödemelerin düzenli yapılıp yapılmaması başvuruların olumlu ya da olumsuz değerlendirilmesinde bir hayli etkili olacaktır. Başvuruların sonuçları sadece birkaç dakika içerisinde belli olabileceği gibi en geç 8 iş saati içerisinde değerlendirilir. Enpara.com müşterisi olanlar anlık olarak sözleşme onayı vererek ödemeleri alabileceği gibi müşterisi olmayan vatandaşların anlık olarak başvuru yaparak müşterisi olması gerekir.

Her ay ödemeleri zamanında ve eksiksiz olarak ödemek gerekir. Ödemeler cep şubeleri, ATM, internet şubesi ya da çözüm merkezleri aracılığı ile yapılacak. Bir yandan da enpara.com vadesiz TL hesabı bakiyesi olan vatandaşlar ödemeleri buradan da yapabilecek. Vade süresi dolmadan tüm ödemeler yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.