1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Ekim Ayı Güncel Promosyon Duyurusu: Türkiye İş Bankası Emeklilere 17.500 TL Promosyon Müjdesi Veriyor!
Ekim Ayı Güncel Promosyon Duyurusu: Türkiye İş Bankası Emeklilere 17.500 TL Promosyon Müjdesi Veriyor!

Ekim Ayı Güncel Promosyon Duyurusu: Türkiye İş Bankası Emeklilere 17.500 TL Promosyon Müjdesi Veriyor!

Türkiye İş Bankası, Ekim ayının ilk promosyon müjdesini emeklilere verdi. 4A, 4B, ve 4C emeklilerine 17.500 TL promosyon ödemesi yapılacak.

A+A-

Ekim ayı geldiğinde emekli promosyonları da gündeme gelmeye başladı. İlk olarak Türkiye İş Bankası tarafından açıklama yapıldı ve emekli vatandaşlara Ekim ayı itibariyle 17.500 TL promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu. Emekliler, başvurularını ay sonuna kadar gerçekleştirerek ödemelerini alabilecekler. İşte 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyon kampanyasının detayları:

Türkiye İş Bankası'ndan Emekliye Rekor Promosyon

Türkiye İş Bankası, Ekim ayı promosyon ücretlerini duyuran ilk bankalardan biri oldu. Banka, 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruda bulunan tüm emeklilere rekor seviyede bir ödeme yapacak. Bu promosyon kampanyası 4A, 4B, 4C emeklilerini kapsıyor ve maaş aralığına göre değişen promosyon ücretleri sunuyor.

Promosyon başvuruları, hem şubelerden hem de online olarak yapılabilir. Emeklilerin yapmaları gereken tek şey, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası'ndan almaya karar vermek ve sözleşme imzalamak. Ayrıca İş Bankası, maaşını İş Bankası'na taşıyan emeklilere ek ödül ödemesi de yapıyor, böylece emekliler için avantajlı bir seçenek sunuyor.

Türkiye İş Bankası'nın Güncel Emekli Promosyon Ücretleri

Ekim ayı güncel emekli promosyon ücretleri, emekli vatandaşlar arasında merak konusu oldu. Promosyon kampanyasına katılmak isteyen emekliler, maaşlarına göre 6.000 TL ile 17.500 TL arasında değişen promosyon ücreti alacaklar. İş Bankası, aynı zamanda kredi kartı ürünlerini kullanan emeklilere ekstra ödeme yapmaktadır. Ayrıca İş Bankası'nın düşük faizli kredi fırsatları da emeklilere sunuluyor.

Türkiye İş Bankası'ndan yüksek promosyon almak isteyen emekliler, başvurularını 31 Ekim 2023 tarihine kadar şubelerden, mobil bankacılık üzerinden veya dijital bankacılık kanallarından gerçekleştirebilirler. Emekli promosyon kampanyası ile ilgili daha fazla bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.