1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. EDHO izleyicileri sevinçten havaya uçtu! Doğan Baba geri mi dönüyor?
EDHO izleyicileri sevinçten havaya uçtu! Doğan Baba geri mi dönüyor?

EDHO izleyicileri sevinçten havaya uçtu! Doğan Baba geri mi dönüyor?

Her hafta Salı akşamları Atv’de izleyiciyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bilineceği üzere Doğam Baba karakterini canlandıran Ali Sürmeli kısa bir süre önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

A+A-

Tedavi altına alınan Sürmeli’nin sağlık durumunun iyiye gittiği biliniyor. Bu duruma karşın Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicileri heyecanla Sürmeli’den gelecek olumlu haberleri bekliyor. Doğan baba geri mi dönüyor?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Sevindiren Gelişme

Bilineceği üzere her hafta Salı günleri herkes tarafından vazgeçilmez olan ve tüm televizyon izleyicilerine ekran karşısına oturtan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz başrolünde sevilen ve başarılı oyuncu Oktay Kaynarca bulunuyor. Dizide bir diğer en çok sevilen karakter olan Doğan Baba karakterine ise Ali Sürmeli can vermekte. Geçtiğimiz günlerde talihsizlikle beyin kanaması geçiren Sürmeli bilineceği üzere diziden uzak kalmıştı. Yapılan röportajlarda Ali Sürmeli’nin Ocak ayı içerisinde Doğan Baba dölüyle diziye tekrardan dahil olması bekleniyor.

Böylelikle aylar sonra tekrardan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olacak olan Sürmeli izleyicileri heyecanlandırdı. Yapımcı şirket tarafından verilen bilgiler kapsamında Sürmeli’nin tüm tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Ocak ayında tekrar dizinin kadrosuna dahil edileceği belirtildi. Sürmeli’nin sağlık durumunun daha önemli olduğu da belirtilen bilgilendirme de arka arkaya iki zorlu ameliyat geçiren usta oyuncunun hızla geri dönmesi adına beslenmesine de son derece dikkat ettiğinin altı çizildi .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.