1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. EDHO Dizisinde Kadın Karakterlere Tecavüz Girişiminde Bulunan Şüpheli Hakkında Yeni Gelişme Yaşandı...
EDHO Dizisinde Kadın Karakterlere Tecavüz Girişiminde Bulunan Şüpheli Hakkında Yeni Gelişme Yaşandı...

EDHO Dizisinde Kadın Karakterlere Tecavüz Girişiminde Bulunan Şüpheli Hakkında Yeni Gelişme Yaşandı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin set ekibinde yer alan kişilerin kaldıkları Maltepe’deki bir otelde odayı tekmeleyerek içeri girmek istedikleri öne sürülen iki kişi; ‘’ birden çok kişi ile beraber konutlar üzerinde dokunulmazlıkları bilerek nitelikli bir şekilde ihlal etmek ‘’ suçlarından tutuklandılar.

A+A-

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki set ekibinin kalmaya devam ettiği otel odasının kapılarını tekmelemelerinden dolayı göz altına alınmış olan Arif Y. İle Şiyar A. emniyet tarafından yapılan işlemlerin ardından adliyeye gönderildiler. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı kapsamında sorgulamaları yapılan şahıslar ‘’ birden çok kişi ile beraber konutlar üzerinde dokunulmazlıkları bilerek nitelikli bir şekilde ihlal etmek ‘’ suçlarından dolayı nöbetçi sulh ceza hakemliklerine gönderildiler.

Şüpheliler mağdur olduklarını söylüyor…

Mahkemede verdikleri ifade sıralarında kendilerinden şikayetçi olan müştekilerden bir tanesinin kendileri ile fotoğraf çekmek istemeleri karşısında, dizi oyuncularını bunu istemediklerini, kendisinin de buna bozulduğunu, odasına geçeceği sırada karşı odadaki kapıya vurduğunu ama ardından pişman olduğunu ve özür dilemek için yanlarına indiğini aktardı. Kendisinin de tanımadığı bir kişi dizi oyuncularına saldırdı.

Kendisi ile fotoğraf çekmek istemeyen kişi kafasına ve gözüne vurduğunu aktardı. Olayın asıl mağdurunun başkası değil de kendi olduğu aktaran Şiyar A. suçlar ile ilgili en ufak bir ilgisi olmadığını ve mağdur olduklarını, dayağı kendilerinin yediğini, özür dilemek için gittikleri sırada kendisine saldırdıklarını aktardı.

Arif Y. De bu anlarda her iki tarafı da sakinleştirmek için çalıştığını dile getirerek, kapıya tekme atanın kendisi olmadığını, olay sırasında darp edildiğini anlattı. Bunun ardından olay ile ilgili en ufak yakından ya da uzaktan ilgisi olmadığını, Şiyar’ı sakinleştirmek için yanına gittiğini ve kapıya tekme attı mı atmadı mı görmedim sözlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.