1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. EDHO 6. Sezona Bomba Gibi Geliyor! EDHO 6. Sezon Ne Zaman?
EDHO 6. Sezona Bomba Gibi Geliyor! EDHO 6. Sezon Ne Zaman?

EDHO 6. Sezona Bomba Gibi Geliyor! EDHO 6. Sezon Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu, Salı akşamları seyircisi ile buluşacak. Yeni sezon tarihinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Aksiyon dolu bölümleriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 165. sezon final bölümü ile Nisan ayının son günlerinde ekranlara kısa bir veda etti. Peki, EDHO 6. sezon ne zaman başlayacak?

A+A-

Salı akşamının sahibi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu sezona veda etti. Eşkıya Dünya ya Olmaz dizisi ile ilgili en son bilgiler, fragmanlar ve bölüm özetleri sizler için derledik. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu, Salı akşamları seyircisi ile buluşacak. Yeni sezon tarihinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Aksiyon dolu bölümleriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 165. sezon final bölümü ile Nisan ayının son günlerinde ekranlara kısa bir veda etti. Peki, EDHO 6. sezon ne zaman başlayacak?

Yeni sezonun ne zaman başlayacağı sorusu henüz cevaplanmadı. Dizinin yeni sezonunun Eylül ayında başlaması bekleniyor. Ancak, yayıncı ATV'den resmi tarih hakkında bir açıklama alındığında, bu haberimize eklenecektir.

Hızır arkadaşlarına ihanetle masadan gönderilirken, Feyyaz en başından beri iyi çalıştığı hain planlarının sonucuna ulaştı.Sırada Hızır ve Alparslan'ı öldürmek ve ardından masanın tam kontrolünü ele geçirmek için tüm masa üyelerini bitirmek amacını taşıyan Feyyaz’ın neler yapacağı merak konusu.Feyyaz, kalıcı bir barış yapma bahanesiyle topladığı masa üyelerinin hayatını sonlandıracak. Ancak işler bu sefer planlandığı gibi gitmeyecek. İlyas'ın arkadaşı tarafından ihanete uğradığını düşünen Behzat'a karşı tutumu sert ve açıktır. Artık arkadaşı olmadığını düşünürken; Ömür'ün önceden bildiğini öğrendiğinde, kimseye güvenmemesi gerektiğini bir kez daha anlayacak.

EDHO'dan 6. Sezon İçin Bomba İsimler

Haşmet'in hem kardeşi hem de karısının sırtını döndüğü Behzat'ı kaybetmesi sadece zaman meselesidir. Bu ayrımlardan en çok rahatsız olan kişi, tek amacı sevdiklerini bir arada tutmak olan Hızır olacaktır.

Usta oyuncu Ali Sürmeli Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ailesinde!

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu kez daha zor bir sınav var: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kim galip olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara isyan eden Çakırbey hanesi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncu Kadrosu

  • Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli
  • Sanem Çelik - Ceylan
  • Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli
  • Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli
  • Sabina Toziya - Hayriye Çakırbeyli
  • Kenan Çoban - Fahri
  • Turgay Tanülkü - Şahin Ağa
  • Yalçın Hafızoğlu - Hızır Ali Çakırbeyli
  • Hakan Karsak - Enişte
  • Ceren Benderlioğlu - Ömür Façalı
  • Sevil Akı Saner - Emine Façalı
  • Ali Sürmeli - Doğan Baba
  • Emir Benderlioğlu - Behzat Façalı
  • Selin Işık - Özlem Çakırbeyli
  • Tevfik Erman Kutlu - Tekin Kutlu
  • Hüseyin Avni Danyal - Tufan Tezyürek
  • Turgut Tunçalp - Hasmet Façalı
  • Şener Savaş - Rafet Avcı

Reytingleri Alt Üst Eden Dizinin Konusu

Hızır Çakırbeyli, Çakırbeyli ailesinin başıdır. Annesi Hızır olarak hitap ediyor. Mafya dünyasında Hızır Reis olarak da bilinir. Sevenleri ona Çakır der. En sevdiği erkek kardeşi Ömer düşmanları tarafından öldürüldüğünde Çakır'ın hayatı değişir. Bu nedenle, kardeşi tarafından kabul edilen bir mühendis olma fikrini bir kenara bırakır ve onun intikamını alma sözü verir. Bu nedenle, elinden gelenin en iyisini yapar ve intikam uğruna her şeyle yüzleşir. İntikam uğruna hapse girmesine rağmen, isteğinden asla vazgeçmez. Sevdiklerine samimi, esprili ve vicdanlıdır. Fakat düşmanları onu görünce kaçmak için delikler arar.

Oktay Kaynarca Kimdir?

Hızır Çakırbeyli karakterini oynayan Oktay Kaynarca, 1965 yılında Malatya'da doğdu. Ebeveynleri Almanya'da çalışan ünlü oyuncu, çocukluğunu büyükannesi ile birlikte Üsküdar'da geçirdi. Lisede birkaç okulu değiştiren ünlü oyuncu, Fiat fabrikasında elektrik işçisi olarak çalıştı. Bu arada konservatuar sınavlarına girdi. Duvarların Ötesinde tiyatro oyunu ile ilk oyunculuk deneyimi başladı. Ünlü oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversitede okurken TRT'de çeşitli yapımlarda yer aldı. Ünlü ve başarılı oyuncu birçok prodüksiyona katıldı ve güçlü performans gösterdi. Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Çakır karakteri ünlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.