1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ece Erken’in Sevgilisi Neden Tehditler Savurdu? Güzel Sunucunun Zor Anları…
Ece Erken’in Sevgilisi Neden Tehditler Savurdu? Güzel Sunucunun Zor Anları…

Ece Erken’in Sevgilisi Neden Tehditler Savurdu? Güzel Sunucunun Zor Anları…

Kısa bir süre önce eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu sevgilisi Ece Erken ile nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Mahmutyazıcıoğlu gazetecilerin onları görüntülediğini fark edince tehditler savurdu.

A+A-

Çıkan haberlere göre Ece Erken’n evli ve iki çocuk babası olan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişki yaşadığı haberleri uzun süre gündemde yerini korumuştu. Daha sonra evli olan Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz Haziran ayında eşinden boşanarak yeniden gündeme gelmişti.

Nerdeyse tüm yazı Bodrum’da geçiren çift bir önceki gün Nişantaşı’nda bir mekânda kameralara yakalandı. Bir süre romantik anlar yaşayan ikili Erken’in elini sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu’nun omzuna attığı kaydedildi. Tam o sıra kameramanlar tarafından görüntülendiklerini fark eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu masadan aniden kalkarak basın mensuplarının üzerine doğru yürüdü.

Mahmutyazıcıoğlu "Beni şu an belki Marmaris'te biliyorlar. Bunu yapamazsınız. Sizinle hesaplaşacağım. O fotoğrafları silmeyin de bakalım neler oluyor?" diyerek gazetecileri tehdit etti.

Neler Yaşanmıştı?

Güzel sunucu Ece Erken ile avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yasak aşkı geçtiğimiz yaz aylarında magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Ece Erken yaz boyu çıkan tüm haberlere bir süre sessiz kaldıktan sonra artık dayanamayıp şu açıklamada bulunmuştu. "9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" sözleri ile kendini savunmuştu.

İstifa Etmişti!

Canlı yayında aşkını itiraf eden Ece Erken seyircilerinden ve sevenlerinden gelen tepkiler üzerine sunuculuğunu üstlendiği magazin programından bir süre sonra istifa etti. daha sonra Ece erken sevgilisinin kendisine verdiği boşanma davası belgesini onda olduğunu ve ilişkilerinin boşanma davasından sonra başladığını dile getirdi. Fakat tüm bunların yalan boşanma davası belgelerinin de sahte olduğu iddia edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.