1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. E-devlet üzerinden kontrol eden herkes gün itibari ile 1500 TL ödeme alabilecekler: Sorgulamalar…
E-devlet üzerinden kontrol eden herkes gün itibari ile 1500 TL ödeme alabilecekler: Sorgulamalar…

E-devlet üzerinden kontrol eden herkes gün itibari ile 1500 TL ödeme alabilecekler: Sorgulamalar…

Binlerce vatandaşın uzun zamandır bekledikleri nakdi destek ödemeleriile ilgili çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat Bilgin tarafından açıklama geldi. Gelen açıklama sırasında gün itibari ile PTT aracılığı ile vatandaşların hesaplarına, hesapları yoksa da PTT aracılığı ile 1500 TL olarak ödemeler yaracak olduğu aktarıldı. Bu sayede vatandaşlar nakdi ücret destek ödemeleri var mı yok mu anlık ol

A+A-

Binlerce vatandaşın uzun zamandır bekledikleri nakdi destek ödemeleriile ilgili çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat Bilgin tarafından açıklama geldi. Gelen açıklama sırasında gün itibari ile PTT aracılığı ile vatandaşların hesaplarına, hesapları yoksa da PTT aracılığı ile 1500 TL olarak ödemeler yaracak olduğu aktarıldı.

Bu sayede vatandaşlar nakdi ücret destek ödemeleri var mı yok mu anlık olarak e devlet aracılığı ile sorgulamalarını yapabilecekler.

Sorgulamalar e devletten…

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vedat Bilgin tarafından gelen açıklamalar sırasında haziran ayı için verilecek olan nakdi ücret destek ödemeleri 9 Temmuz yani gün içerisinde hesaplara yatacak olduğuna dair açıklamalar geldi. Ödemeler banka hesaplarına yapılacak. Fakat başvuru sırasında eksik ya da hatalı hesap numarası giren ya da hesap numarası girmeyen kişilerin ödemeleri de isimlerine PTT aracılığı ile yatırılacak olduğuna dair müjdeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.