1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. E-Devlet 1000 TL Yardım Nasıl Alınır? E-Devlet 1000 TL Yardım Başvurusu Ekranı!
E-Devlet 1000 TL Yardım Nasıl Alınır? E-Devlet 1000 TL Yardım Başvurusu Ekranı!

E-Devlet 1000 TL Yardım Nasıl Alınır? E-Devlet 1000 TL Yardım Başvurusu Ekranı!

Korona virüs pandemisinin hayatımıza girmesi ile birlikte işyeri olanlar, çalışanlar ve işverenler oldukça sıkıntılı durumlar yaşamaya başladı. Ülkede üretim ciddi derecede düşerken vatandaşlar ise eski satışlarının olmaması gerekçesiyle hükümete destek başvurularında bulundular. Pandeminin tüm sektörleri etkilemesi sonrasında ekonomi noktasında ciddi sıkıntılar yaşandı.

A+A-

Devlet ise e-devlet üzerinden vatandaşlara bin TL pandemi yardımlarını açtı. Bu süreçte milyonlarca vatandaş başvururken halen başvurular ise devam ediyor. Peki E-Devlet 1000 TL Yardım Başvurusu nasıl yapılır? Nereden yapılır? İşte detaylar...

Pandemi yardımları devam ediyor. E-devlet üzerinden halen milyonlarca vatandaş başvuruda bulunurken, başvurmayan vatandaşlar ise başvuru ekranını bulmakta güçlük çekmekteler. Peki E-Devlet pandemi başvurusu nasıl yapılıyor? İşte detaylar..

E-DEVLET BİN TL PANDEMİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

E-Devlet hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. E-Devlet için şifre bilginiz yok ise PTT şubelerinden bir TL karşılığı alabilirsiniz. E-devlet şifrenizi almanızın sonrasında ise internet üzerinden giriş yaparak başvuru için ilk aşamayı tamamlayabilirsiniz.

E-devlet bin TL pandemi başvurusu için arama kısmına "Pandemi" yazmanız yeterli olacaktır. İlk gelen sayfaya tıklamanız ve sonrasında gerçek bilgilerinizi sisteme girerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

PANDEMİ BAŞVURULARI SONUÇ SORGULAMA EKRANI

E-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar, başvuru sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağını merak etmekteler. E-devlet pandemi sonuçlarını yüz binlerce vatandaşta halen açıklamazken çok acil ihtiyacı olan vatandaşların başvurularının dikkate alındığı söylenildi.

E-Devlet pandemi destek başvuru sonuçları başvuru yapılan sayfadan açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum