1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid Uyuşturucu Nedeniyle Tutuklandı
Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid Uyuşturucu Nedeniyle Tutuklandı

Dünyaca Ünlü Model Gigi Hadid Uyuşturucu Nedeniyle Tutuklandı

Son günlerde magazin dünyasını sarsan olayda, dünyaca ünlü model Gigi Hadid, uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

A+A-

Ünlü model Gigi Hadid, uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Son günlerde magazin dünyasını sarsan olayda, dünyaca ünlü model Gigi Hadid, uyuşturucuyla ilgili suçlamalarla karşı karşıya kaldı. Yetkililere göre, yapılan bir ihbar sonucunda polis ekipleri, ünlü modelin ikamet ettiği yerde arama yapmak üzere harekete geçti.

Yapılan aramada, Gigi Hadid'in evinde küçük miktarda uyuşturucu maddeye rastlandı. Bu durum, genç modelin tutuklanmasına yol açtı. Olayın ardından basın mensupları, Hadid'in temsilcisiyle iletişime geçti ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gigi Hadid, dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunan ünlü bir modeldir ve kariyeri boyunca birçok prestijli moda markasıyla iş birliği yapmıştır. Ancak bu olay, kariyerine gölge düşürebilir ve hakkındaki suçlamalarla ilgili olarak önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması beklenmektedir.

Hadid'in avukatları ise konuyla ilgili olarak şu an için herhangi bir yorumda bulunmaktan kaçındı. Olayın gelişmeleri takip edilmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.