1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Doha Elenouty'den Ortalığı Karıştıracak İddia! "Kibariye'nin Eşinden Çocuk Aldırdım"
Doha Elenouty'den Ortalığı Karıştıracak İddia! "Kibariye'nin Eşinden Çocuk Aldırdım"

Doha Elenouty'den Ortalığı Karıştıracak İddia! "Kibariye'nin Eşinden Çocuk Aldırdım"

Felaket Tellalı olarak bilinen Onur Akay, Magazin Masası'na özel olarak Kibariye'nin eşiyle gündeme gelen Doha Elenouty ile röportaj yaptı. Elenouty, daha önce kimseye anlatmadığı iddialarla ortalığı karıştırdı.

A+A-

Onur Akay, Magazin Masası'nın yazar kadrosuna katıldı ve "Belgelensin affetmem diyen Kibariye'ye işte belge!" başlıklı yazısı magazin gündemine bomba gibi düştü.

2018 yılında Kibariye'nin kendisinden 20 yaş küçük kocası Ali Küçükbalçık'ın, Lübnanlı spor hocası Doha Elenouty ile aşk yaşadığı ve hamile bıraktığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta Küçükbalçık'ın, eve rahat girsin diye sevgilisini kızı Birgül'ün spor hocası yaptığı ve Kibariye ile de tanıştırdığı da magazin kulislerinde konuşuluyordu. Ünlü sanatçı Kibariye, "Yuvamı kolay kolay bozmam, düşünme aşamasındayım. Ali istemezse hemen giderim. Sadece kızım Birgül için üzülüyorum o kadar" demişti. Çok geçmeden Lübnanlı Doha Elenouty konu ile ilgili magazin basınına açıklama yapmış ve "Ali Bey ile duygusal anlamda hiçbir bağım yok. Sadece dostane bir ilişkimiz var. Hamile olduğum da yalan. Ali Bey, Kibariye Hanım'ı çok seviyor." ifadelerini kullanmıştı.

"O RÖPORTAJI UNUTMUŞTUM"

Onur Akay'ın ise 16 Ocak 2019 yılında Lübnanlı Doha Elenouty ile yaptığı röportajı bugün gün yüzüne çıktı. Akay, "Nilay Dorsa ile ikimize gelen bir proje teklifini görüşmesi için bir araya gelmiştik. O gün yanımıza gelen yapımcıların yanında Doha Elenouty de vardı. Doha'yı görünce, kendisine köşemde yayınlamak için bazı sorular sormak istiyorum dedim. 'Bu konuda aslında istediklerimi tam söyleyemedim ve sana içimi dökmek istiyorum Onur'cuğum.' diyen Doha'ya sorularımı sordum ve cevaplarını da telefonuma kaydettim. Ancak o günlerde telefonumda yaşanan bir arıza nedeni ile röportaj kaldı. Daha sonra o telefonun arızası giderilince içinde bulunan dosyalarımı da bilgisayarıma aktarmış ama o röportajı unutmuştum. Geçtiğimiz günlerde Meltem Miraloğlu ile yaptığım röportajı ararken, karşıma çıkan Doha Elenouty ile röportajımı dinleyince büyük bir şok yaşadım. Belgelensin affetmem diyen Kibariye'ye işte belge diyen bir röportaj karşıma çıktı ve bunu iki sene sonra Magazin Masası okuyucuları için kaleme aldım." ifadelerini kullandı.

Röportajda Lübnanlı Doha Elenouty tarafından yapılan açıklamalar şoke etti.

İşte o röportajın bazı bölümleri:

Onur Akay: Kibariye ve eşi ile gündeme geldin. Kibariye neden boşanmak istedi? Senden niye kıskanmış olabilir?

Doha Elenouty: Hamile oldum, çocuk aldırdım yani kıskanır... Kocası, basın, çocuk... Bende olsam bende kıskanırım!

Onur Akay: Sana ilgi duyuyor muydu Ali?

Doha Elenouty: İlgi duyuyordu. Benden sonra başka bir kadın daha çıktı. Onla da aşk yaşamış, bunla aşk yaşamış. İnan o kadar çok kırıldım ki, o kadar çok üzüldüm ki psikolojim bozuldu. Günah. Sonuçta ben de 22-23 yaşında bir kızım. Benim de hayatımda insanlar var. Benim de annem var, benim de babam var. Benim de ailem var.

Onur Akay: Sizin aranızda bir aşk oldu mu?

Doha Elenouty: Onur'cuğum aşk yaşadık.

Onur Akay: Hiç evine gittin mi onların?

Doha Elenouty: Evine gittim.

Onur Akay: Sordu mu Kibariye hamile olup olmadığın la ilgili sorular?

Doha Elenouty: Hamileymişsin Doha, gel buraya, aşk yaşamışsın, hamileymişsin Seni Lübnan'dan o getirmiş. Çok iyi niyetli bir insan olduğum için, sonradan gülerek anlattım böyle böyle diye...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.