1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Doğduğun Ev Kaderindir’de umutlar tükendi, bir başrol oyuncusu daha ayrılık yolunda!
Doğduğun Ev Kaderindir’de umutlar tükendi, bir başrol oyuncusu daha ayrılık yolunda!

Doğduğun Ev Kaderindir’de umutlar tükendi, bir başrol oyuncusu daha ayrılık yolunda!

Her hafta Çarşamba akşamları TV8 ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ilk 21 bölümünü geride bıraktı. Hikaye son bölüme kadar gayet akıcı ve etkileyici bir şekilde ilerlemeyi devam ettirdi.

A+A-

Fakat son bölümlerde ekranlara gelen Zeynep ve Mehdi ilişkisi artık ipleri kopartacak gibi duruyor. Mehdi her ne kadar genel anlamda kendinin değişmiş olduğuna inansa bile 22. Bölümde içindeki canavarı çıkaracak gibi bir izlenim vermeyi de ihmal etmiyor.

Barış ve Zeynep arasında hızlı bir şekilde meydana gelen yakınlaşma her geçen gün artmaya devam ederken Mehdi artık Zeynep’i takıntı haline getiriyor. Böyle bir karakterle ekranlara gelmeye devam ederse değiştiğine Zeynep’i ikna ederek yeniden bir araya gelmeleri de pek mümkün değil gibi duruyor. Tüm yaşananların bir anda geride kalıp buluşmaları neredeyse imkansız denecek bir hal alıyor.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un baş rollerinde yer aldığı Doğduğun ev kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi arasında ipler her geçen gün daha da kopuyor. Resmen her sahne sırasında geri dönüşü olmayan yola girdikleri ortaya çıkıyor. Dizide ilk başlarda yer alan ve Faruk karakteri ile dizide yer alan Engin Hepileri birkaç bölümdür ortalarda gözükmüyordu.

Engin Hepileri’nin geçtiğimiz günlerde partneri olan Demet Özdemir’e atmış olduğu veda mesajı ile diziden ayrılmış olduğu da ortaya çıktı. Diziye ilk başlarda üç başrol oyuncusu ile başlandı. Her ne kadar Engin Hepileri ayrılsa bile yerine Engin Öztürk katılarak hala üç baş rol oyuncusu ile devam etmesi sağlandı. Aslına bakılacak olursa adeta Engin Öztürk boşluğu doldurdu da diyebiliriz. Faruk karakterini adeta artık kimse hatırlamıyor bile. Mehdi işin içine girdiği andan beri adeta Faruk karakteri bir anda görünmez bir hal adı. Barış karakterinin dahil olması ile de Mehdi karakterinin silinmesine adeta zemin hazırladı. Odak nokta olarak dizi genelinde Faruk’un yaptığı saçmalıkların bir kısmını Mehdi’nin de yapıyor olması adeta artık kendini her bölümde biraz daha tüketir hale getirmesine neden oluyor.

İbrahim Çelikkol ilk bölümden son bölüme kadar çok başarılı performanslar sergileyerek ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Mehdi yaşadığı ve ekranlara taşıdığı her halinden içinde yaşadıklarını izleyicilere rahat bir şekilde aktaran oyunculuğu ile dikkatleri çekiyor. Artık İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir vedası çok yakındır gibi duruyor.

Durumun adeta Faruk gibi olması da söz konusu. Tabi ki senaristler bir anda yok olmasın diye Mehdi karakterini ellerinde tutabilecek her şeyi deneyecek olsa bile izleyiciler açısından pek de inandırıcılıkları kalmadı. İbrahim Çelikkol yapıma vedası çok yakın gibi dururken ekranlara gelen 22. Bölümde artık Mehdi’nin kendini pek de kontrol edemeyerek Zeynep’i takıntı haline getirdiği ortaya çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.