1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü oyuncusu için kan donduran iddia: Cinsel istismarda bulundu…
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü oyuncusu için kan donduran iddia: Cinsel istismarda bulundu…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü oyuncusu için kan donduran iddia: Cinsel istismarda bulundu…

TV 8 ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nuh karakterine can veren Fatih Koyuncuoğlu genç tiyatrocu Seda Ç. ismindeki genç kadına karşı cinsel saldırıda bulunmuş olduğuna dair çarpıcı iddialarda bulundu.

A+A-

TV 8 ekranlarının en sevilen dizilerinden bir tanesi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nuh karakterine can veren Fatih Koyuncuoğlu genç tiyatrocu Seda Ç. ismindeki genç kadına karşı cinsel saldırıda bulunmuş olduğuna dair çarpıcı iddialarda bulundu. Gelen son dakika haberlerine bakılacak olduğu zaman Kadıköy sınırları içerisinde yer alan bir eğlence mekanı içerisinde Fatih Koyuncuoğlu aynı mekanda yer alan Seda Ç ismindeki genç kadın ile tanışmak istediğini dile getirdi.

Gürültüden ötürü konuşamadıkları anlarda mekandan birlikte ayılmayı tercih eden ikili, yakın bir yere giderek ünlü oyuncuların da yer aldığı tiyatro binasına gittiler. Kendisi gibi ünlü olan kadının da tiyatro ile ilgilenmesinden ötürü sohbet etmek isteyen genç kadın ilerleyen süreçlerde beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kaldı. Alkolün de etkisi ile beraber oyuncu genç kadına sarılarak bir anda onu öpmek istedi. Genç kadın bu durumu anında ret etti ama amacının sadece sohbet etmek olduğunu söyleyince ünlü oyuncu kadından  özür diledi.

Tacizi bırakmadı…

Bir süre boyunca tiyatro binasında sohbetlerine devam eden iki tekrar genç kadını öpmek istese bile genç kadın binadan çıkmak istedi. Apartman boşluğuna giden genç kıza bir anda saldırarak Fatih Koyunoğlu, genç kadının da sert tepki göstermesi ardından genç kadına karşı taciz uygulamaya devam etti. Bunun ardından üzerinde kamera olduğunu dile getiren genç kadın anında olay yerinden kaçtı.

Yaşanan durumlardan ötürü genç kadın anında karakola giderek cinsel istismar suçlarından  ötürü şikayetçi oldu. Açılan dava ardından 10 yıl hapis cezası istendi. Duruşmaya sanıkların avukatları katıldı. Genç kadın sanığın ağır ceza almasını talep etse bile duruşma sonu mahkeme ertelendi. Bir süre sonra dava görülmek üzere ertelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.