1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Dizi setinde kavga çıktı! ! Bir zamanlar Çukurova dizi setinde olaylar büyüdü çekimler durdu!
Dizi setinde kavga çıktı! ! Bir zamanlar Çukurova dizi setinde olaylar büyüdü çekimler durdu!

Dizi setinde kavga çıktı! ! Bir zamanlar Çukurova dizi setinde olaylar büyüdü çekimler durdu!

Bir zamanlar Çukurova dizisinin sevilen isimlerinden bir tanesi Kerem Alışık herkesi şok eden hamle sette gerilimlerin yükselmesine neden oldu. Bir zamanlar Çukurova dizi setinde meydana gelen gerilim farklı anların meydana gelmesine neden oldu.

A+A-

Bir zamanlar Çukurova dizisinin sevilen isimlerinden bir tanesi Kerem Alışık herkesi şok eden hamle sette gerilimlerin yükselmesine neden oldu. Bir zamanlar Çukurova dizi setinde meydana gelen gerilim farklı anların meydana gelmesine neden oldu. Daha önce de Uğur Güneş ismindeki oyuncunun Bir zamanlar Çukurova dizi setinde kavgalar içerisinde yer almasından dolayı ayrıldığı ileri sürülen oyuncu ardından yeni gelen gelişmeler herkesi şok etti. Son olay sırasında ise başrol oyuncularından bir tanesi olan Kerem Alışık ile beraber Murat Ünalmış arasında gerginlikler meydana geldi.

Üç sezon boyunca ekranlara gelen ve sevilen Bir zamanlar Çukurova dizi setinde meydana gelen iki haftadır gergin anlar durulmak bilmiyor. Dizide Feleke olarak yer alan Kerem Alışık geçtiğimiz hafta Murat Ünalmış ile arasında ciddi bir tartışma meydana geldi. Yaşanan sorunun durulmak bilmeyip büyümesi ile beraber yapımcı Timur Savcı Adana’ya gelerek ortamın sakin bir hale gelmesini sağladı.

Fakat dün gün içerisinde sette yeniden bir gerilimin meydana gelmesi artık durulmak bilmeyen anları beraberinde getirdi. Yönetmen Murat Saraçoğlu sette olduğu ve çekimlerin devam ettiği anlarda Kerem Alışık sahnenin değişmesini talep etti. Durum karşısında Murat Ünalmış da senaryonun bu şekilde manipüle edilmesini dile getirerek itirazlarını iletti.

Gerginlik tırmanmaya devam ediyor…

Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında meydana gelen kargaşa sırasında Alışık bir de hakaret içerikli sözler edince ortam bir anda daha çok gerildi. Yönetmen o anlarda seti mecburen paydos etmek zorunda kaldı. Bu süreç içerisinde tartışma yönetmen tarafından an be an kayıt altına alındı. Görüntüler olay anı için yapım şirketine iletildi. Kriz nasıl çözülecek diye detaylar merak edilmeye başladı. bir andan da geçtiğimiz aylarda Bir zamanlar Çukurova dizi setinde meydana gelen tartışma sırasında vedası gerçekleşen başrol oyuncularda bir tanesi olan Uğur Güneş, Kerem Alışık yüzünden diziden ayrılmış olduğu gündemde yer almaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.