1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Dilan Çiçek Deniz’in Sürpriz Aşkı
Dilan Çiçek Deniz’in Sürpriz Aşkı

Dilan Çiçek Deniz’in Sürpriz Aşkı

Birkan Sokulu ile ayrıldıktan sonra uzun bir süredir aşk hayatına ara veren oyuncu Dilek Çiçek Deniz aradığı aşkı yine bir oyuncuda bulduğu konuşuluyor.

A+A-

2019 yılının Nisan ayında ayrıldığı oyuncu sevgili Birkan Sokullu sonrasında uzun bir süre adı başka bir aşk dedikodusu ile anılmayan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in 2 aydır genç kuşağın başarılı oyuncularından olan Metin Akdülder ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

Çiftin ilişkilerini gözden uzak yaşamak ve magazinciler tarafından yıpratılmamasını istedikleri için gözden uzak yerlerde buluştukları ve kameralar önünde aynı ortamda bulunmamaya özen gösterdikleri konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda Dilan Çiçek Gündüz ve Metin Akdülder’in birlikte bir dizini başrolünde olacakları konuşulmuş fakat daha sonra böyle bir yönde gelişme olmamıştı.

Sosyal Medya’da Sürpriz Aşka Yoğun Destek Var

Genç oyuncu Dilan Çiçek Gündüz Çukur dizisi ile birlikte büyük bir üne kavuşmuştu. Bu dizi ile birlikte büyük bir hayran kitlesine kavuşan genç oyuncunun sürpriz aşkının duyulması ile birlikte oyuncunun sosyal medya hesaplarına destek mesajları geliyor.

Yapılan yorumlarda her ikisinin de birbirlerine çok yakıştıkları ifade ediliyor. Ayrıca yapılan yorumlarda ikilinin en kısa sürede bir dizi ya da bir dineme filminde bir araya gelmesi gerektiği belirtiliyor. Çukur dizisinden sonra aynı başarıyı yakalayamayan Dilan Çiçek Deniz’in yakın zamanda bir sinema projesine başlayacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.