1. HABERLER

  2. İŞKUR

  3. Devlet su işlerinden müjde! DSİ, İlkokul mezunu onlarca kişiyi işe alacak! KPSS Şartı yok, Başvuru tarihi belli oldu…
Devlet su işlerinden müjde! DSİ, İlkokul mezunu onlarca kişiyi işe alacak! KPSS Şartı yok, Başvuru tarihi belli oldu…

Devlet su işlerinden müjde! DSİ, İlkokul mezunu onlarca kişiyi işe alacak! KPSS Şartı yok, Başvuru tarihi belli oldu…

Türkiye iş kurumu üzerinden devlet su işlerinde kadrolu bir şekilde istihdam etmek için 35 yaşını aşmamış en az ilkokul mezunu personel alımları yapılacak. KPSS şartı aranmazken 35 yaşının altında olan tüm vatandaşlar başvuru yapabilecekler. DSİ personel alım başvuru ekranı açıldı.

A+A-

KPSS şartı olmadan kadrolu bir şekilde personel alımları için bir ilan açıldı. İŞKUR kapsamında DSİ de istihdam etmek üzere kadrolu olarak personel alımları yapılacak. Alım hakkında merak edilen detaylar, başvuru şartları ve hangi tarihler arasında başvuruların yapılacağı hakkında açıklama yapıldı.

KPSS şartı olmayacak…

DSİ personel alımları için vatandaşlardan KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak olduğu hakkında bilgi verdi. Bir yandan da başvuru yapacak vatandaşlarda aranan şartlar arasında en fazla 35 yaşında olmak, en az ilkokul mezunu olma şartları aranıyor.

Başvurular ne zaman olacak?

DSİ personel alım başvuru yapmak isteyen vatandaşların son başvuru tarihinin 4 Aralık tarihinde olacağı anlatıldı. Korona virüs sağınından dolayı vatandaşların gerekli başvuru şartlarını taşımasının ardından adayların ilgili ilanlara başvuru yapma şartları aranır.

Hangi alanlarda personel alımı yapılacak?

  1. Devlet su işleri genel müdürlüğünde kamu sektöründe ustabaşı – posta başı – formen – atölye sorumlusu olarak istihdam etmek üzere 1 açık pozisyon ile alımlar yapılacak. Alımlar bölge geneli olacak.
  2. Devlet su işleri genel müdürlüğünde kamu sektöründe ustabaşı – posta başı – formen – atölye sorumlusu olarak istihdam etmek üzere 1 açık pozisyon ile alımlar yapılacak. Alımlar bölge geneli olacak.
  3. Devlet su işleri genel müdürlüğünde kamu sektöründe ustabaşı – posta başı – formen – atölye sorumlusu olarak istihdam etmek üzere 1 açık pozisyon ile alımlar yapılacak. Alımlar bölge geneli olacak.
  4. Devlet su işleri genel müdürlüğünde kamu sektöründe ustabaşı – posta başı – formen – atölye sorumlusu olarak istihdam etmek üzere 1 açık pozisyon ile alımlar yapılacak. Alımlar bölge geneli olacak.
  5. Devlet su işleri genel müdürlüğünde kamu sektöründe ustabaşı – posta başı – formen – atölye sorumlusu olarak istihdam etmek üzere 4 açık pozisyon ile alımlar yapılacak. Alımlar ülke genelinde olurken çalışma ili Şanlıurfa olacak.

DSİ başvuru şartları nelerdir?

Devlet su işleri personel alımları sırasında başvuru yapacak adayların belirli şartları taşıması gerekir. Belirlenen bu şartlar;

  1. İş makineleri konusunda ustalık belgesinin bulunması
  2. Ağır ve tehlikeli işlerde istihdam etmesine engel olacak bir hastalığının olmaması
  3. Seyahate çıkmasına engel olmayacak arazi şartlarında çalışabilir durumda olduğuna dair teşekküllü resmi sağlık kurumları kapsamında sağlık raporu alabilecek durumda olmak
  4. Sağlık bakanlığından onay alındıktan sonra psikoteknik merkezleri kapsamında düzenlenen psikoteknik raporu almak için uygun olmak
  5. Askerlikten muaf, yaşmış ya da tecilli olmak
  6. İlan yayına alındığı andan itibaren 35 yaşından gün almamış olmak
  7. İş yerinin yer aldığı bölge müdürlüğü merkezi olacaktır.

Devlet su işleri personel alımları sırasında başvuruları incelemek ve başvurularda yer almak isteyenlerin linkine tıkladıktan sonra arama butonlarına devlet su işleri yazdıktan sonra ekranlara gelen kamu ilanlarını incelemek gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.