1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Devlet Desteğiyle Büyük Müjde: Cumhurbaşkanı Onayıyla 1.5 Milyon TL Ödeme Duyuruldu!
Devlet Desteğiyle Büyük Müjde: Cumhurbaşkanı Onayıyla 1.5 Milyon TL Ödeme Duyuruldu!

Devlet Desteğiyle Büyük Müjde: Cumhurbaşkanı Onayıyla 1.5 Milyon TL Ödeme Duyuruldu!

Araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunan bu yeni kredi paketi, Halkbank tarafından kamuoyuna duyuruldu. Devlet destekli kredi imkanıyla, araç almak isteyenler istedikleri aracı daha kolay koşullarda edinebilecekler.

A+A-

Cumhurbaşkanı onaylı devlet destekli yeni kredi paketi duyuruldu ve Halkbank, 84 ay vadeli ve 3 ay geri ödemesiz kredi sağlayacak.

Araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunan bu yeni kredi paketi, Halkbank tarafından kamuoyuna duyuruldu. Devlet destekli kredi imkanıyla, araç almak isteyenler istedikleri aracı daha kolay koşullarda edinebilecekler. Halkbank'ın yeni taşıt kredisi, 3 ay ödeme erteleme ve 84 ay vade seçenekleriyle sunuluyor. Yüksek faiz ödemekten kaçınmak isteyenler, Halkbank'ın düşük faizli kredi paketini tercih ederek daha uzun vadede geri ödeme yapma imkanına sahip olacaklar. Esnek geri ödeme planı ve 84 aya kadar vade seçeneğiyle Halkbank, vatandaşların bütçelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Bu yeni kredi paketi, esnaf ve sanatkarların işlerini geliştirebilmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Ticari faaliyetler için sıfır kilometre otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs ve otobüs gibi araçların alımını destekleyen paket, 1.5 milyon TL’ye kadar finansman sağlıyor. Esnafların bütçelerine uygun ödeme planları oluşturmasına olanak tanıyan bu paket, işlerini büyütmeyi hedefleyen esnaflar için önemli bir destek sunuyor.

Başvuruların hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilmesi için Halkbank şubeleri hizmet veriyor. Başvuru işlemleri tamamlananlara aynı gün içinde onaylı kredi desteği sağlanıyor. Halkbank, en uygun faiz oranlarıyla vatandaşlara destek olurken, detaylı bilgi almak isteyenler için resmi internet sitesi üzerinden veya şubeler aracılığıyla hizmet sunuyor. Bu fırsatı değerlendirerek, bayram öncesinde araç sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir fırsat sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.