1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Destek Ödemeleri Hakkında Flaş Açıklamalar! Ödemeler 1.500 TL'ye Yükseldi!
Destek Ödemeleri Hakkında Flaş Açıklamalar! Ödemeler 1.500 TL'ye Yükseldi!

Destek Ödemeleri Hakkında Flaş Açıklamalar! Ödemeler 1.500 TL'ye Yükseldi!

Destek ödemeleri hakkında bir karar daha alındı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 15 Temmuz gazilerine ve şehitlerinin yakınları aylık 1.000 TL olan desteğin 1.500 TL’ye çıkarıldığı söylendi.

A+A-

Destek ödemeleri hakkında flaş bir karar alındı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine aylık biner liralık desteğin 1.500 TL’ye çıkarıldı.

Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu 15’inci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda alınan karara göre, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine aylık biner liralık destek miktarını bin 1.500 TL’ye çıkardı.

35 MİLYONU AŞKIN DESTEK VERİLDİ

2020 yılı Nisan ayından bugüne kadar 12 ödeme yapılarak, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine 35 milyonu aşkın destek verildi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Gürs ile Yönetim Kurulu üyeleri İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ile Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.