1. HABERLER

  2. NASIL YAPILIR

  3. Derideki Çatlak İzlerinden Nasıl Kurtulunur? Vücut Çatlakları Nasıl Geçer? Pürüzsüz Bir Ten Hayal Değil!
Derideki Çatlak İzlerinden Nasıl Kurtulunur? Vücut Çatlakları Nasıl Geçer? Pürüzsüz Bir Ten Hayal Değil!

Derideki Çatlak İzlerinden Nasıl Kurtulunur? Vücut Çatlakları Nasıl Geçer? Pürüzsüz Bir Ten Hayal Değil!

Ciltte kolajen ve elastik lifleri yırtıldığında oluşabilen bu izler, kadınların özgüvenini ciddi anlamda etkilemektedir. Gebeliğin yanı sıra, hızlı kilo alıp verme nedeniyle de ortaya çıkabilir. Bazı kadınlar, genetik olarak çatlak oluşumuna daha yatkındır ve sadece ince bir cilt nedeniyle meydana gelebilir. Peki, Vücut Çatlakları Nasıl Geçer?

A+A-

Kadınların korkulu rüyası çatlaklar, hamileliğin en yaygın ve bilinen yan etkilerinden biridir. Ciltte kolajen ve elastik lifleri yırtıldığında oluşabilen bu izler, kadınların özgüvenini ciddi anlamda etkilemektedir. Gebeliğin yanı sıra, hızlı kilo alıp verme nedeniyle de ortaya çıkabilir. Bazı kadınlar, genetik olarak çatlak oluşumuna daha yatkındır ve sadece ince bir cilt nedeniyle meydana gelebilir.

Çatlakların, kadınların en az %60-70’ini etkileyen bir durum olduğu düşünülmektedir. Hızlı bedensel değişiklikler nedeniyle ortaya çıkan çatlaklar, bazen çatlak kremleri ve yağları tarafından belli bir oranda giderilebilse de, doktorların bu izlerin tamamen önlenemeyeceği konusunda hemfikir. Ancak son yıllarda, sağlık ve estetik alanındaki gelişmeler ile, çatlak görünümünü neredeyse tamamen iyileştirmek mümkündür. Nasıl mı? Detaylar, haberimizin devamında…

Biodermogenesi ile Çatlak Tedavisi

  • Her tür çatlak izinde etkilidir
  • Tüm cilt tiplerine uygundur
  • Çatlaklarda ortalama %85 oranında iyileşme sağlanır

Biodermogenesi; tüm cilt tiplerinde uygulanabilen, kesi gerektirmeyen, acısız, ağrısız ve çatlaklara karşı %95’e kadar başarı sağlayabilen ilk çözüm olarak gösterilmektedir. Bu yöntemde, dokular zarar görmeden kendi kendini yeniler. Ayrıca; yanık ve cerrahi izleri ve selülit görünümünü iyileştirmeye de yardımcı olur. Çoğu hasta, ortalama 6 seansın sonunda çatlak görünümünde önemli bir iyileşme bulur ve çatlakları doğal olarak görünmez hale gelebilir.

Bidermogenesi Nasıl İşe Yarar?

Hücrelerdeki oksijenasyonu arttırmak, kolajeni yeniden oluşturmak, toksinleri atmak, hasarlı hücreleri yeniden yapılandırmak için, elektromanyetik enerji ve vakum teknolojisini kombine bir halde kullanır. Tekrarlayan seansların sonucunda, dokular kendini yeniler ve çatlaklar dolmaya başlar.

Çatlaklara Acısız ve Ağrısız Çözüm!

Bidermogenesi ile çatlak tedavisinde herhangi bir acı ya da ağrı yoktur. İlk aşamada kullanılan peeling biraz rahatsızlık verebilir, ancak gerçekten de duştaki peeling’lerden çok farklı değildir. Vakum, değişik bir his olabilir, ancak cilt üzerinden elektrikli süpürge geçirmeye benzemektedir. Dolayısıyla, bu çatlak tedavisi yönteminin en iyi yanı, hızlı ve tamamen ağrısız olmasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.