1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Deniz Seki Magazincileri Asla Affetmeyeceğini Açıkladı
Deniz Seki Magazincileri Asla Affetmeyeceğini Açıkladı

Deniz Seki Magazincileri Asla Affetmeyeceğini Açıkladı

Deniz Seki katıldığı bir konserde kendisi hakkında kilo aldı haberleri yapan magazinciler için sosyal medya hesabından oldukça sitem dolu bir paylaşım yaptı.

A+A-

Yaşadığı zor günleri atlattıktan sonra kendini mesleğine veren ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde şarkıcı Simge’nin Cadde bostan Kültür Merkezi’nde verdiği konseri izlemeye gitti. Konseri takip eden magazin gazetecileri ise konseri izlemeye gelen deniz Seki’nin fotoğraflarını çektiler.

Ne olduysa bundan sonra oluyor. Magazin gazetecileri Deniz Seki’nin fotoğraflarını Deniz Seki tekrar kilo aldı şeklinde yayınlıyorlar. Haberleri görev ve oldukça sinirlenen Deniz Seki ise magazin gazetecilerin hedef aldığı sitem dolu yazısının Facebook sosyal medya platformundan paylaştı.

Deniz Seki Magazincileri Asla Affetmeyeceğini Açıkladı

Deniz Seki’nin Facebook hesabından yaptığı paylaşımda “Dünyanın en güçlü, en özel ve en güzel kadınlarından biri olduğunu belirttiği görüldü.Kendisinin böyle övmesinin sebebi olarak ise magazin muhabirlerinin kendisini küçültmeye çalıştıkları için olduğunu belirtti.

Başarı şarkıcı hiçbir suretle böyle bir üsluba ve hakarete boyun eğmeyeceği söyledi. Hayatta hiçbir şeyi olmasa bile kalbinin güzel olduğunu ifade eden Seki, 25 yıl emek verdiği bu sektörde hala utanmadan Deniz Seki kola aldı haberlerinin yapıldığını söyledi.

Kendisinin bir bayan olarak kilo alıp vermesinin son derece doğal olduğunu vurgularken bu haberleri yapan magazincileri bir daha asla affetmeyeceğini açıkladı.Kendisine yapılan tavırdan dolayı artık sahne dışında dışarı bile çıkma istemediğini belirterek magazincilere tamamen küstüğünü açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.