1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Deniz Akkaya, Haluk Levent'e Sert Sözlerle Yüklendi: 'Mazlumlara Yaşattıklarını Yaşayacaksın!'
Deniz Akkaya, Haluk Levent'e Sert Sözlerle Yüklendi: 'Mazlumlara Yaşattıklarını Yaşayacaksın!'

Deniz Akkaya, Haluk Levent'e Sert Sözlerle Yüklendi: 'Mazlumlara Yaşattıklarını Yaşayacaksın!'

Ünlü manken Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkındaki sert eleştirilerini sürdürüyor. Akkaya, Levent'in, "99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı" iddiasıyla, bu işle uğraşan bir babayla görüştüğünü belirtti. Ayrıca Akkaya, Levent'e "Mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın" şeklinde sert sözlerle yüklendi.

A+A-

Kahramanmaraş merkezli depremler, 6 Şubat tarihinde gerçekleşti ve olayın ardından insanlar yaraları sarmak için bir araya geldi. Türkiye'nin dört bir yanından, deprem bölgesine yardım etmek için seferberlik ilan edildi. Ancak, sosyal medyada yürütülen bir algı operasyonu sonucunda, yardımlar devlet harici kurumlara yönlendirilmeye çalışıldı.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi.

"MAZLUMLARA YAŞATTIKLARINI YAŞAYACAKSIN"

Ünlü manken Deniz Akkaya, dolandırıcılıkla suçladığı Haluk Levent hakkında sert ifadeler kullandı. Akkaya, Levent'in 99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düşen ve bu işle uzun yıllardır uğraşan bir babayı dolandırdığı yalanını kullandığını iddia etti. Bu nedenle, Akkaya Levent'e yönelik "Yukarıda Allah varsa sen bu mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın" şeklinde sert bir uyarıda bulundu.

"PLASTİK KAHRAMAN"

Deniz Akkaya, Haluk Levent'i "plastik kahraman" olarak nitelendirerek, bugün 5 kişi ile daha görüştüğünü ve Levent'in mağduriyet yarattığı kişi sayısının daha da arttığını açıkladı.

"SÖZ ARTIK MAĞDURLARDA"

Deniz Akkaya, mağdurların kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını açıklayarak, "Mağdurların kendileri konuşarak söyleyecekleri çok şey var. Bu nedenle, hepsiyle bu hafta sonu tek tek görüşeceğim ve söz artık mağdurların olacak" şeklinde ifade kullandı.

"AZ KALDI HAZIRLAN"

Deniz Akkaya, bir diğer paylaşımında Haluk Levent'e yönelik sert sözlerle yüklendi. Akkaya, Haluk Levent'in duruşsuzluğundan bahsederek, "Dünden beri kaç kere özür diledin? Saklayacak bir şeyin olmadığı zaman bile dürüst olmak gerekir. İki ay önce dolandırdığın insanlar, yayınlanmak için fırsat kolluyorlar. Hazır ol, onlarla yakında yüzleşeceksin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.