1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Demet Özdemir’in Aşk Geçmişi Çok Karışık! Eski Sevgilileri Listelendi…
Demet Özdemir’in Aşk Geçmişi Çok Karışık! Eski Sevgilileri Listelendi…

Demet Özdemir’in Aşk Geçmişi Çok Karışık! Eski Sevgilileri Listelendi…

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in aşk geçmişine baktığımızda oldukça kabarık bir liste ile karşılaşıyoruz. Bazılarına göre biraz şıpsevdi olarak algılanan Demet Özdemir ise aslında hiç böyle olmadığını iddia eden isimlerden… Bugünlerde ise hakkında çıkan aşk iddiaları bir o kadar çarpık ve karışık.

A+A-

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in aşk geçmişine baktığımızda oldukça kabarık bir liste ile karşılaşıyoruz. Bazılarına göre biraz şıpsevdi olarak algılanan Demet Özdemir ise aslında hiç böyle olmadığını iddia eden isimlerden… Üstelik güzel oyuncunun aşk hikâyelerine baktığımızda pek çok tanıdık isimle karşılaşıyoruz.

Sevgili olduğu isimlerin pek çoğu da belli dönemlerde çok göz önüne çıkmış olan erkek aktörlerimizden… Bu durum da aşk denildiğinde okların Demet Özdemir’in üzerine çevrilmesine sebep oluyor. Çok kısa bir zaman önce ilk olarak Can Yaman ile birlikte anılan Özdemir, daha sonrasında ise Kaan Yıldırım ile görüntülenmeye başladı. Bugünlerde ise hakkında çıkan aşk iddiaları bir o kadar çarpık ve karışık.

Pek çok ünlü oyuncuyla sevgili olduğunu bildiğimiz Demet Özdemir, korona virüs salgını başlamadan hemen önceki süreçte yeni bir diziye başlamıştı. Gerçek bir hayat hikâyesinden esinlenerek yazıldığı öne sürülen bu dizi, “Doğduğun Ev Kaderindir” adıyla ekranlara taşındı.

Başrolü İbrahim Çelikkol ile paylaşan Özdemir ile ilgili yine çok konuşuluyor. Dizi, yayınlandığı günden bu yana sükte yapmayı başardı ve oyuncularından da sık sık söz ettirdi. Demet Özdemir ile ilgili ise Özdemir’in sık sık sevgili değiştirmiş olduğu bilindiği için son zamanlarda akıllara “Yeni bir aşk var mı?” sorusu geldi…

Demet Özdemir’in Sevgili Listesi

Özdemir’in aşk listesi içerisinde yer alan isimler, takipçileri tarafından yakınen ilgilenilen bir konu… Oyuncunun güzel ve alımlı duruşu, sevenlerini peşinde kuyruk etmeyi başarıyor. Hal böyle olunca da sevenleri, oyuncunun aşk ilişkileri ile ilgili de oldukça meraklı duruyor. Özdemir, oyunculuk kariyerine “Çilek Kokusu” dizisi ile yön vermeyi başarmış ve sonrasında dizi teklifleri ardı arkasınca gelmeye devam etmiştir. Tüm bu oyunculuk serüveni içerisinde ise genelde başrollerini paylaştığı oyuncularla aşk başlıkları altında anılmıştır.

Demet Özdemir’in sevgili listesi içerisinde birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığını söylemek mümkün… Bu isimler arasında karşımıza çıkan oyunculardan en çok akılda kalan ise Can Yaman oldu, diyebiliriz. Oynandığı dönemde oldukça sükte yapmayı başarmış olan “Erkenci Kuş” dizisinde beraber oynayan bu iki ünlü isim, dizi boyunca sevgililiklerini sürdürmüş; ancak dizi bittikten sonra aşklarından da eser kalmadığı görülmüştür. Bu isim dışında Özdemir’in yanında gördüğümüz oyuncu isimler arasında ise Furkan Palalı, Kaan Yıldırım, Seçkin Özdemir, Yusuf Çim, Efe Duru, Lider Şahin, Oğuzhan Özyakup, Oğuzhan Koçisimleri yer alır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum