1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Defne Samyeli’den Estetik İddialarını Yanıt
Defne Samyeli’den Estetik İddialarını Yanıt

Defne Samyeli’den Estetik İddialarını Yanıt

Radyocu Kadir Çetin’in programına konuk olan 47 yaşında ki Defne Samyeli hakkında çıkan estetik iddialarına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

A+A-

47 yaşında olmasına rağmen fiziği ve güzelliği ile birçok kişiye taş çıkaran Defne Samyeli yüz ve vücudunun birçok bölümünde estetik var iddialarına ilişki katıldığı radyo programında samimi açıklamalarda bulunduğu görüldü.

Defne Samyeli radyo programının sunucusu olan Kadir Çetin’in Defe Samyeli’nin estetikli olduğu iddialarını sorması üzerine yaptığı açıklamada; ne yüzü ne de vücudunun herhangi bir yerinde estetik olmadığını, hatta bırakın estetiği küçük bir dokunuş bile olmadığını belirtti.

Konuşmasının devamında bu açıklamasına karşın herkesin hakkında istediğini düşünmelerinde özgür olduğunu fakat kendisinin böyle bir estetiği olması durumunda çekinmeden söyleyecek bir yapıda olduğunu belirtti.

Güzel Görünmek Gibi Bir Çabam Olmadı

Programda kendisinin sürekli güzel görünmek gibi bir kaygısının olmadığı bu sebeple asla takıntılı biri olmadığını belirtti. Ayrıca son dönemde Mustafa Sandal ile aralarında yaşanan gerilim hakkında da konuşan Defne Samyeli, kendisinin dava açma meraklısı olmadığını fakat Mustafa Sandal’ın ısrarla böyle bir olay yaşanmadığını söylemek yerine olayı başka boyutlara çekmeye çalıştığını aktardı. Kitabın 2. Baskısında kendi isminin geçtiği yerleri çıkartma kararını olumlu karşıladığını belirten Defne Samyeli Mustafa Sandal’ın çıkıp ta bu yazanlar gerçek değil açıklamasına kadar dava açma düşüncesini devam ettireceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.