1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Defne Samyeli, Mustafa Sandal'a Dava Kararında Israrlı
Defne Samyeli, Mustafa Sandal'a Dava Kararında Israrlı

Defne Samyeli, Mustafa Sandal'a Dava Kararında Israrlı

Mustafa Sandal ile Defne Samyeli arasında yaşanan kitap krizinde Mustafa Sandal’ın geri adım atmasına rağmen Defne Samyeli dava açmakta kararlı olduğunu açıkladı.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda Mustafa Sandal ‘’ Beni Ağlatma’’ kitabında yaşadığı eski aşklara yer vermiş ve kitabın küçük bir yerinde Defne Samyeli ile kimsenin bilmediği kısa süreli bir ilişkilerinin olduğunu iddia etmişti.

Bunun zerine Defne Samyeli iddiaları reddetmiş ve Mustafa Sandal’dan konu hakkında bir açıklama ve özür dilediğini söylemişti. İLK başta Mustafa Sandal özür dilemese de daha sonra Defne Samyeli’nin dava açacağını söylemesi ile o kısmında bir aşk itirafı değil öz eleştiril olduğunu açıklamıştı.

Daha sonra ki süreçte ise Mustafa Sandal kitabın ikinci basımında Defne Samyeli ile olan kısmın çıkarılması ise yayınevi yetkilileri ile görüşmüş ve kitabın bundan sonra ki baskılarında o kısımların olmayacağını açıklamıştı.

Defne Samyeli’nden Duruş Açıklaması

Önceki akşam Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu’nun Ortaköy Stay Otel’deki nikâhına katılan Defne Samyeli, Mustafa Sandal’ın kitabındaki Defne Samyeli ile ilgili kısımları diğer baskılardan çıkarttığı yönünde ki sorulara oldukça ses getirecek bir yanıt verdi.  Samyeli Mustafa Sandal’ın son derece isabetli bir karar verdiğini fakat kendisinin yine de bu davayı açacağını söylediği görüldü.

Bu konuda bir açıklama ve özür beklediğini ifade eden Samyeli şimdiye kadar bunun gerçekleşmediğini ifade ederek kadınların bu şekilde isimlerinin kullanılmasının kesinlikle yanlış bulduğunu ve kendisinin duruş sahibi biri olarak bu davayı açmakta kararlı olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.