1. HABERLER

  2. KONUT

  3. Dar Gelirli Vatandaşlara TOKİ'den Müjde... 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Konut Satışları Başladı! Başvuru Linki Yayınlandı...
Dar Gelirli Vatandaşlara TOKİ'den Müjde... 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Konut Satışları Başladı! Başvuru Linki Yayınlandı...

Dar Gelirli Vatandaşlara TOKİ'den Müjde... 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Konut Satışları Başladı! Başvuru Linki Yayınlandı...

TOKİ 2021 yılında da hız kesmeden konut satışlarına başladı. Tam 7 ilden konut satışları ile ilgili müjdeli haber geldi. Uygun taksit ödemeli ve düşük peşinat ödemesi ile dar gelirli ailelere konut fırsatları sunuluyor. Başvuru linki ve detaylar belli oldu.

A+A-

TOKİ 2021 yılında da hız kesmeden konut satışlarına başladı. Tam 7 ilden konut satışları ile ilgili müjdeli haber geldi. Uygun taksit ödemeli ve düşük peşinat ödemesi ile dar gelirli ailelere konut fırsatları sunuluyor.

En çok aylık gelirleri 5 bin TL altında olanların öncelikli tutulduğu konut satışları için başvurular e devlet üzerinden yapılacak.

http://talep.toki.gov.tr/ adresinde 7 ilde konut satışı yapılacağının müjdesi verildi. Ziraat bankası ve Halkbank ile peşinat ödemesi yapacak vatandaşların hangi şartlar ile başvuru yapabilecekleri resmi sitede yayınlandı.

TOKİ konut satışları hangi şehirlerde olacak?

  1. Karabük
  2. Zonguldak
  3. Çorum
  4. Denizli
  5. Niğde
  6. Van
  7. Rize illerinde yapılacağı resmi sitede yayınlandı.

14 bin TL’den başlayan fiyatlarla peşinat ödemesi yapılması gerekirken en düşük taksit tutarının 389 TL’den başlaya fiyatlar ile belirlenecek.

TOKİ konut satış şartları belli oldu…

TOKİ konut satış şartları açıklandı.

  1. Tc vatandaşı olmak
  2. En az 25 yaşında olmak
  3. Başvurulacak ilde en az bir yıldır nüfusa kayıtlı ikamet etmek
  4. TOKİ kapsamında konut ya da kredi almamak
  5. Kendilerine, eşine ya da bakmakla yükümlü olan kişilerin taşınmaz kayıtlarının olmaması
  6. Hane geliri en fazla 2600 olmak

TOKİ başvuru

TOKİ başvurusu yapmak için buraya tıklamak yeterli olacak. Başvuru yapan vatandaşların peşinat ödemesi yapması gerekir. Ödemelerini yapmayanların hakları yanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.