1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cumhurbaşkanına Küfür Etti, Mastrchef’ten Kovuldu! O İsim Herkesi Şoke Etti…
Cumhurbaşkanına Küfür Etti, Mastrchef’ten Kovuldu! O İsim Herkesi Şoke Etti…

Cumhurbaşkanına Küfür Etti, Mastrchef’ten Kovuldu! O İsim Herkesi Şoke Etti…

Masterchef’te şok bir isim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür ettiği için diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı’nın yıllardır sunduğu program, ilk kez böyle bir skandala imza attı. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan olayla ilgili Ilıcalı, açıklamada bulundu.

A+A-

Acun Ilıcalı Duyurdu!

Acun Ilıcalı, TV 8 ekranlarında yayımlanan Masterchef programında ünlenen yarışmacılardan Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiye olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada yarışmacının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür ettiği gerekçe olarak gösterilerek; Ilıcalı resmi twitter hesabında açıklama yaptı. Açıklamada ise, şu ifadelere yer verildi;

"Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir."

Yalnızca 2020 yılı değil, aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda da birçok küfürlü Tweet paylaşımı yapan isim, bu paylaşımların gün yüzüne çıkmasıyla beraber Twitter başta olmak üzere tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

Masterchef Uğur Neden Diskalifiye Oldu?

Türk Televizyon ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen programlarından Masterchef, son dakika gelişmesi ile gündeme geldi. Masterchef Uğur neden diskalifiye oldu soruları araştırılırken; merak eden seyirciler cevabı Ilıcalı’nın resmi Twitter hesabında buldu.  Peki, Masterchef Uğur Kimdir?

Masterchef Uğur Yılmaz Kimdir?

3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Uğur Yılmaz, aşçılığa severek başlamamış fakat mesleği yaşadıkça sevmeye başlamış. İlk olarak küçük bir restoranda tecrübe kazanan Yılmaz, çalıştığı yerden ayrılarak 7 İtalyan şef ile çalıştığı İl Riccio Bodrum’da beceri kazandı. Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan MeinSchiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklerken; Masterchef ile tamamen ünlenmişti. acun-ilicali.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum