1. HABERLER

  2. DEVLET YARDIMLARI

  3. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu! Hesaplara anında yatacak! 7. 000 TL hibe destekleri geliyor…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu! Hesaplara anında yatacak! 7. 000 TL hibe destekleri geliyor…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Duyurdu! Hesaplara anında yatacak! 7. 000 TL hibe destekleri geliyor…

Milyonlarca yurtdaşın uzun süredir beklediği müjdeli haberler gelmeye başladı. Recep Tayip Erdoğan tarafından merakla beklenen açıklama geldi. 3 ay boyunca 1000 TL değerinde hibe destekleri verilirken 750 TL kira destek ödemeleri için flaş açıklamalarda bulundu. Ödeme her ne kadar 3 ay olarak açıklansa bile bu sefer gelen açıklamalar ile birlikte dört ay boyunca devam edecek.

A+A-

Milyonlarca yurtdaşın uzun süredir beklediği müjdeli haberler gelmeye başladı. Recep Tayip Erdoğan tarafından merakla beklenen açıklama geldi. 3 ay boyunca 1000 TL değerinde hibe destekleri verilirken 750 TL kira destek ödemeleri için flaş açıklamalar belli oldu. Ödeme her ne kadar 3 ay olarak açıklansa bile bu sefer gelen açıklamalar ile birlikte dört ay boyunca devam edecek.

Milyonlarca yurtdaşın uzun zamandan beri beklediği müjdeli haberler gelmeye başladı. Recep Tayip Erdoğan tarafından merakla beklenen açıklama geldi. 3 ay boyunca 1000 TL değerinde hibe destekleri verilirken 750 TL kira destek ödemeleri için flaş açıklamalar belli oldu.

Ödeme her ne kadar 3 ay olarak açıklansa bile bu sefer gelen açıklamalar ile birlikte dört ay boyunca devam edecek. Büyük şehirlerde meydana gelen gelir kayıpları için 4 bin TL, kira yardımları için de 3 000 TL olarak ödemeler verilecek. Diğer geri kalan iller için ise 6 000 TL olarak verilecek. Başvurular 31 Mayıs 23:59 sularına kadar e devlet devam edecek.Kira, gelir kaybı ile ciro kaybı gibi gelecek düzenlemeler geride bıraktığımız aralık ayı içerisinde fotoğrafı gazetede yayına alındı.

3 ay olarak verilecek destekler belli oldu. Ödeme her ne kadar 3 ay olarak açıklansa bile bu sefer gelen açıklamalar ile birlikte dört ay boyunca devam edecek. Büyük şehirlerde meydana gelen gelir kayıpları için 4 bin TL, kira yardımları için de 3 000 TL olarak ödemeler verilecek. Diğer geri kalan iller için ise 6 000 TL olarak verilecek. Büyük şehirler için kira destekleri 1000 TL olarak verilirken küçük şehirler için de 750 TL olarak ödenecek.

E devlet verilen destek ödeme müracaatları olumlu sonuçlandığı zaman esnafların hesaplarına yatırılacak.Ödemeler dört aya çıktı…Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gelen açıklama sırasında; "Salgının,  faaliyetlerini olumsuz etkilediği esnaflarımıza yapmış olduğumuz aylık 1000 lira gelir  desteği ile, 750 lira ve 500 lira arasındaki kira desteği süresini 1 ay daha  uzatıyoruz" sözlerine yer verildi.Yapılan açıklamalara bakılacak olduğu zaman müracaat süreçleri bir ay daha uzatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.