1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Cumhurbaşkanı onayladı SSK ve BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisine bayram müjdesi erken verildi! Bayram ikramiyesi 4000 TL oldu!
Cumhurbaşkanı onayladı SSK ve BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisine bayram müjdesi erken verildi! Bayram ikramiyesi 4000 TL oldu!

Cumhurbaşkanı onayladı SSK ve BAĞ-KUR 4C ve EYT emeklisine bayram müjdesi erken verildi! Bayram ikramiyesi 4000 TL oldu!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindirici bir müjde geldi. Emekliye bayram ikramiyesiyle ilgili müjde erkenden verildi ve bayram ikramiyesi miktarı 4000 TL'ye yükseltildi. Bu haber emekliler arasında büyük bir sevinç yaratmış durumda.

A+A-

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindirici bir müjde geldi. Emekliye bayram ikramiyesiyle ilgili müjde erkenden verildi ve bayram ikramiyesi miktarı 4000 TL'ye yükseltildi. Bu haber emekliler arasında büyük bir sevinç yaratmış durumda.

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için Cumhurbaşkanı sürekli olarak müjdeleri sıralıyor. Seçim öncesinde emeklilere birçok vaatte bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrasında sözlerini tek tek yerine getirmeye başladı. SSK ve BAĞ-KUR emeklileri ile 4C ve EYT emeklileri için güzel bir haber bu sabah ajanslarda duyuruldu. Emekliler bayramı erken yaşayacak ve sevindirici bir müjde verildi: Bayram ikramiyesine zam yapılıyor. Emekli bayram ikramiyesi için zam oranı %100 oldu ve Kurban Bayramı ikramiyesi 4000 TL'ye yükseldi.

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammı bir süredir gündemde yer alıyordu. Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekliye bayram ikramiyesi zammı sözü vermişti. Şimdi Haziran ayının gelmesiyle birlikte Kurban Bayramı'na doğru geri sayım başladı ve emekliler de bayram ikramiyesi zammıyla ilgili yeni haberleri yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta sonu yemin ederek yeni kabine listesini açıkladı. Bugün kabine ilk toplantısını gerçekleştirecek. Kabine toplantısının ardından yapılacak açıklamalar heyecanla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram ikramiyesi zammını bugün duyurması bekleniyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi zammı ne kadar olacak? SSK ve BAĞ-KUR emeklileri için bayram ikramiyesi zammı kaç TL olacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammıyla ilgili son dakika gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz.

BAYRAM İKRAMİYESİ ZAMMINDA 2 RAKAM ÖNE ÇIKIYOR

Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi zammıyla ilgili rakamlar konuşulmaya başlandı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre 2 rakam öne çıkıyor. Bayram ikramiyesine %50 zam yapılması ihtimali bulunuyor. %50 zam gerçekleşirse, emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL'ye yükselecek ve emeklilere 3000 TL ödeme yapılacak.

Diğer bir iddiaya göre ise bayram ikramiyesine %100 oranında bir artış yapılacak. Ramazan Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi 2000 TL'ye yükseltilmişti. Eğer %100 oranında zam yapılırsa, yeni bayram ikramiyesi 4000 TL'ye çıkacak.

CUMHURBAŞKANI BAYRAM İKRAMİYESİNİ BUGÜN AÇIKLAYABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram ikramiyesi zammıyla ilgili açıklama yapması, milyonlarca emekli vatandaş tarafından heyecanla bekleniyor. Yeni kabine bugün ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde toplanacak. Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki, bugün emekliye müjde gelebilir.

EMEKLİ KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Bayram ikramiyesi ödeme tarihleriyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Kurban Bayramı ikramiyesinin 15 milyon emekli vatandaşa ne zaman ödeneceği merak konusu. Zamlı bayram ikramiyesinin Haziran ayının 2. haftasından itibaren, yani 15 Haziran tarihinden itibaren emeklilere ödeneceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.