1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Bayram Öncesi 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Bayram Öncesi 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emeklilere Bayram Öncesi 12.000 TL Ek Ödeme Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alanlara yönelik önemli bir ek ödeme duyurusunda bulundu. Emeklilere Kurban Bayramı öncesinde yapılacak ek ödemeler için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ek ödemenin miktarını 12.000 TL olarak açıkladı

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşı alanlara yönelik önemli bir ek ödeme duyurusunda bulundu. Emeklilere Kurban Bayramı öncesinde yapılacak ek ödemeler için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ek ödemenin miktarını 12.000 TL olarak açıkladı. Bu ödeme, SSK, BAĞ-KUR ve 4C emeklilerini kapsayacak şekilde tasarlandı ve başvuru yapacak tüm emeklilere bayram öncesinde ödenmesi planlanıyor.

Kampanya kapsamında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan duyuruda, emekli maaşlarını bu bankalara taşıyan ve 3 yıl süreyle bu bankadan almaya taahhüt eden emeklilere ek ödeme yapılacağı belirtildi. Başvurular mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilebiliyor ve ödemeler başvurudan itibaren 3 iş günü içinde emeklilerin hesaplarına aktarılıyor.

Bu ek ödeme imkanından faydalanmak isteyen emekliler için bayram tatili olması da bir engel teşkil etmiyor; kamu bankaları otomatik olarak ödemeleri gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.