1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Cumhurbaşkanı erdoğan talimat verdi! Ziraat Vakıf Halkbank 10.000 TL bayram hediyesi verecek! Son dakika duyurusu yapıldı!
Cumhurbaşkanı erdoğan talimat verdi! Ziraat Vakıf Halkbank 10.000 TL bayram hediyesi verecek! Son dakika duyurusu yapıldı!

Cumhurbaşkanı erdoğan talimat verdi! Ziraat Vakıf Halkbank 10.000 TL bayram hediyesi verecek! Son dakika duyurusu yapıldı!

Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla kamu bankaları emeklilere 10 bin TL destek ödemesi yapmak için harekete geçti. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank az önce bir son dakika haberi yaptı. Başvuru şartları yerine getirildikten sonra ödeme yapılacaktır.

A+A-

Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla kamu bankaları emeklilere 10 bin TL destek ödemesi yapmak için harekete geçti. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank az önce bir son dakika haberi yaptı. Başvuru şartları yerine getirildikten sonra ödeme yapılacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm emeklileri ilgilendiren bir son dakika açıklaması yaptı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, Cumhurbaşkanı'nın emeklilere bayram öncesi destek talimatına yanıt verdi. Tüm emekliler, başvuru şartları ile bayram öncesi bankalardan destek ödemesi alabilecek. Üç devlet bankası devreye girdi ve emekliler için kese iplerini açtı. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek 10 bin TL destek ödemesi yapılacak. Ödeme, tatil öncesi başvuru yapan emeklinin IBAN numarasına havale edilecektir.

Ramazan Bayramı öncesi çeşitli ihtiyaçlar nedeniyle toplu nakde ihtiyaç duyan emekliler için devlet bankalarından sevindirici haber geldi. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçti. Devlete ait üç banka, emekli aylığı alan herkese tatil yardımı sağlıyor. Emeklilerin ramazan bayramı öncesi dertlerine derman olacak ödemeler, tek seferde hesaplarına aktarılarak istisnasız tüm emeklilere veriliyor. SSK'dan, BAĞ-KUR'dan, memurlardan emekli maaşı alan emekliler ve hatta yeni emekli olup EYT'li olanlar, maaşlarını kamu bankalarına kaydırarak destek ödeme imkanlarından yararlanabiliyor. 10.000 TL emekli maaşı ödemesi için şartlar açıklandı. Acele edin, çünkü başvuru için sadece 3 gün kaldı.

NAKİT İHTİYACI OLAN EMEKLİLERE BÜYÜK DESTEK

Acil nakit ihtiyacı olan ve ramazan tatili öncesi ihtiyacını gidermek isteyen emekliler için kamu bankalarından büyük bir destek duyurusu yapıldı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank emeklilerin cebini rahatlatmak için kolları sıvadı. Üç kamu bankası emeklilere tatil kredisi veriyor. 10.000 TL'den başlayan destek ödemesi için şartlar çok kolay.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, emekli olmak, kamu bankalarından birinin müşterisi olmak ve bankalara gecikmiş borcunun bulunmaması şartlar arasındadır. Emekliler bu şartlara göre 50.000 TL'ye kadar destek ödemesi alabiliyor. Üstelik şubeye gitmeden sadece online başvuru ile destek ödemesi almak mümkün.

EMEKLİLİK ALANINI TAŞIYAN EMEKLİLERE 5000 TL ŞARTSIZ ÖDEME

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank da emekli aylığını taşıyan ve kamu bankaları müşterisi olan emeklilere koşulsuz ödeme desteği sağlıyor. Nisan promosyon ücretlerini güncelleyen kamu bankaları, emekli maaşı alan ve 3 yıl boyunca kendilerinden almayı taahhüt eden emeklilere 5.000 TL'ye kadar koşulsuz ve geri ödemesiz emeklilik promosyonu sağlıyor. Emeklilik promosyonundan yararlanmak için emeklilerin bankalarla bir taahhüt sözleşmesi imzalaması gerekmektedir. Sözleşme imzalayan emeklilerin ödemeleri birkaç saat içinde hesaplarına aktarılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.