1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan SGK’ya talimat verdi: 8 bin TL ek ödeme duyuruldu! O tarihte otomatik yatacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan SGK’ya talimat  verdi: 8 bin TL ek ödeme duyuruldu! O tarihte otomatik yatacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan SGK’ya talimat verdi: 8 bin TL ek ödeme duyuruldu! O tarihte otomatik yatacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SGK’ya (Sosyal Güvenlik Kurumu) direkt talimat verdi. 8 bin TL ek ödemeler milyonlarca emekliye yatacak. İşte emeklilere ek ödemenin yatacağı tarih ve tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan SGK’ya (Sosyal Güvenlik Kurumu) direkt talimat verdi. 8 bin TL ek ödemeler milyonlarca emekliye yatacak. İşte emeklilere ek ödemenin yatacağı tarih ve tüm detaylar haberimizde…
Emeklilere yönelik desteklerde2024 yılında ciddi bir artış yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın Emekli Yılı ilan etmesiyle beraber emekliler için çeşitli ek ödemeler ve destekler hem belediyelerden hem bakanlıklardan hem de bankalardan destekler de her gün artıyor. Meclis’te emekliler için destek paketi çalışması devam ediyor ve paket dahilinde bankalardan da emeklilere ayrıcalık sunması için çalışmalar ekleniyor. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da direkt talimat geldi.

EMEKLİLERE ÖDEME TALİMATI

16 milyonu aşkın emekli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncelikle kamu bankalarına talimat verdi. SGK’dan emeklilik başvurusunu yapmış olan vatandaşlar maaşlarını almaya başladıktan sonra bu ek ödemeden yararlanabilecek. Kamu bankalarından emeklilere ek ödeme minimum 5 bin TL tutarında gerçekleşiyor. Maaşa bağlı yatan emekli promosyon ödemeleri özel bankalarda da her gün güncelleniyor. Tüm bankaların emekli promosyon ödemelerini araştıran emekliler için Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatını verdi. Peki, en yüksek emekli promosyon ödemesi hangi bankadan veriliyor? Hangi bankalar en fazla emekli promosyon veriyor? Kamu bankalarının emekli promosyon ödemesi ne kadar? İşte tüm bankaların emekli promosyon ödemeleri…

BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYONLARI

Bankaların güncel emekli promosyonları en az 5 bin TL’den başlayarak 12 bin TL’ye kadar kamu bankalarından veriliyor. Güncellemeler devam ederken özel bankalarda ortalama 6 bin 250 TL olarak minimum promosyonlar yatıyor. Güncel emekli promosyon ödemeleri ise 18 bin TL’ye kadar ulaşıyor. Son olarak emekli promosyonu güncellemeleri ise şu şekilde:

Fibabanka emekli maaşına göre 5 bin TL ile 12 bin TL arasında promosyon yatırıyor.

İş Bankası emekli müşterilerine 6 bin 250 TL ile 12 bin TL arasında ödeme yapıyor.

Garanti BBVA ise emeklilere 6 bin 250 TL ile 15 bin TL arasında ödeme yapıyor.

Denizbank emekli promosyon ödemesi 5 bin TL ile 12 bin TL arasında gerçekleştiriliyor.

ING Bank emekli promosyon ödemesi ise 6 bin 250 TL ile 18 bin TL aralığında yatırılıyor.

EN FAZLA EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ YAPAN BANKA

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ödemesini en son güncelleyen banka olarak müşterilerinin maaşlarına göre yatırıyor. Emekli promosyon ödemesine ek olarak 3 bin TL de ödül veren Yapı Kredi Bankası promosyon ödemeleri şu şekildedir:

9 bin 999 TL’ye varan emekli maaşı ödemesi alan vatandaşlara 6 bin 250 TL yatırılıyor.

10 bin TL ile 14 bin 999 TL aralığındaki maaşlar için 10 bin TL yatıyor.

15 bin TL ile 19 bin 999 TL arasında maaş alan emekliler içinse 12 bin 500 TL Yapı Kredi emekli promosyon ödemesi yapılıyor.

20 bin TL ve daha fazla emekli maaşı olan vatandaşlara ise 15 bin TL’ye kadar nakit promosyon yatıyor. Tüm emeklilere ekstra 3 bin TL ise belirtilen koşullar çerçevesinde yatırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.