1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen imzaladı! SSK BAĞ-KUR Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL! İşte ayrıntılar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen imzaladı! SSK BAĞ-KUR Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL! İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen imzaladı! SSK BAĞ-KUR Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL! İşte ayrıntılar...

Emekli bayram ikramiyesi zammı son dakika… Cumhurbaşkanı Az önce imzaladı. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL'ye yükseldi. Bayram ikramiyesine zam kararı son dakika duyuruldu.

A+A-

Emekli bayram ikramiyesi zammı son dakika… Cumhurbaşkanı Az önce imzaladı. Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi 3000 TL'ye yükseldi. Bayram ikramiyesine zam kararı son dakika duyuruldu.

Emeklilere müjde akşam saatlerinde geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde verdiği bayram ikramiyesi müjdesine zam haberinin duyurulması bugün gerçekleşti. Seçimlere 2 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan kararla emekli bayram ikramiyesi zamı açıklandı. Kurban Bayramı ikramiyeleri 3000 TL olarak belirlendi. Tüm emekliler bayram ikramiyesinden faydalanacak. Bayram ikramiyesi zamıyla ilgili son dakika detayları haberimizde yer alıyor…

Emekli bayram ikramiyesi zamı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti sırasında gündeme gelmişti. Halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı öncesinde emekliye 2 sürpriz müjde vereceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına zam yapılması için gereken talimatları verdiğini belirterek milyonlarca emekliyi sevindiren bir açıklama yaptı. Aynı zamanda Kurban Bayramı ikramiyelerine de zam yapılacak.

Ramazan Bayramı öncesi 2000 TL olarak belirlenen bayram ikramiyesi, Kurban Bayramı öncesinde bir kez daha artırılacak. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi kaç TL olacak? Emekli bayram ikramiyesi zamıyla ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde yer alıyor…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZAM MÜJDESİ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu öncesinde miting yapmayacağını ve deprem bölgesine ziyarette bulunacağını açıkladı. Dün Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretlerinin ardından halka hitap etti ve en büyük müjdeyi emeklilere verdi. Emekliye çifte zam müjdesi veren Cumhurbaşkanı, hem emekli maaşlarına hem de bayram ikramiyesine zam geleceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya ziyareti sırasında emeklilere müjde verdi. Seçim öncesi miting yapmak yerine deprem bölgesine ziyarette bulunacağını açıklayan Erdoğan, emekliye çifte zam haberiyle milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü. Aynı zamanda Kurban Bayramı öncesi bayram ikramiyelerine de zam yapılacağını duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde 2000 TL'ye yükselen bayram ikramiyesi, Kurban Bayramı öncesinde bir kez daha artış gösterecek.

Mart ayında emekli maaşlarının 7.500 TL'ye yükseltildiği ve bayram ikramiyesinin 2000 TL olarak belirlendiği hatırlatılan Erdoğan, Kurban Bayramı öncesi bu miktarlarda artış olacağını ifade etti. SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi vatandaşlara müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyeleri ve emekli maaşlarına artış yapılacağını açıkladı.

Uzmanlara göre, Kurban Bayramı öncesi emekli bayram ikramiyesine 1000 TL'lik bir artış yapılacak. Bu durumda bayram ikramiyesi 3000 TL'ye yükselmiş olacak.

Ayrıca, maaşı henüz bağlanmayan EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) grubuna da müjde geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, henüz emekli maaşı almaya başlamayan EYT'lilere tüm haklarının toplu olarak verileceğini açıkladı. Bu şekilde, Ramazan Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi alamayan EYT'liler, kurban bayramından önce bu ikramiyeyi alma hakkına sahip olacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdesiyle birlikte emeklilere ekonomik açıdan daha iyi bir bayram geçirme imkanı sağlanmış oldu. Bu zam haberiyle birlikte emeklilerin maddi durumu güçlendirilecek ve bayramlarını daha keyifli bir şekilde kutlamaları sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.