1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret müjdesini açıkladı! Asgari ücrete rekor zam yapılacak! 2023 asgari ücret 10.000 TL olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret müjdesini açıkladı! Asgari ücrete rekor zam yapılacak! 2023 asgari ücret 10.000 TL olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret müjdesini açıkladı! Asgari ücrete rekor zam yapılacak! 2023 asgari ücret 10.000 TL olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından askeri ücrete zam müjdesini duyurdu. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmıştı. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret hakkında bir açıklama yaptı ve rakamlar konusunda kimsenin endişesinin olmaması gerektiğini ifade etti. Tüm bunlarla beraber asgari ücret tahminleri ortaya çıktı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından askeri ücrete zam müjdesini duyurdu. Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmıştı. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret hakkında bir açıklama yaptı ve rakamlar konusunda kimsenin endişesinin olmaması gerektiğini ifade etti. Tüm bunlarla beraber asgari ücret tahminleri ortaya çıktı ve asgari ücretin en düşük 9 bin 500 TL ve 10 bin TL olabileceği paylaşıldı.

ASGARİ ÜCRET 10.000 TL OLABİLİR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada, askeri ücretle çalışan kişiler için müjdeli haber, maaş zam olarak geldiği belirtilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılbaşında asgari ücrete büyük zam yapılacağını ifade etti. 2023 yılında yapılacak olan bu zamlar ile birlikte asgari ücretin 10000 TL yakın bir şekilde olması bekleniyor.

Emekli olan kişiler ile birlikte sigortalı olarak çalışan vatandaşların yılbaşında emekli ikramiyesi alacağı iddialar arasında yer alırken asgari ücrete yapılan ara zam da erimeye başladı. 5.500 TL olan asgari ücret yetmemeye başladı ve yeni yılda dev zam beklentisi oluştu.

ERDOĞAN ZAM MÜJDESİNİ VERDİ

Yapılacak olan zamlar ile birlikte en düşük asgari ücretin 10000 TL olması beklendiği paylaşılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu bir televizyon programında yapmış olduğu açıklamalar ile birlikte asgari ücret alacak olan vatandaşlara ocak ayında yüksek zam yapılacağının sinyalini verdi.

Yeni iddialara göre asgari ücretin en az 9.500 TL seviyesinde olması bekleniyor. Ancak zam hakkında henüz net rakamlar paylaşılmadı. Gelişmeler oldukça okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.