1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Cumhurbaşkanı duyurdu! Son dakika emekliye müjdeli haber geldi! Emekli olan vatandaş 5000 TL ek ödeme alıyor!
Cumhurbaşkanı duyurdu! Son dakika emekliye müjdeli haber geldi! Emekli olan vatandaş 5000 TL ek ödeme alıyor!

Cumhurbaşkanı duyurdu! Son dakika emekliye müjdeli haber geldi! Emekli olan vatandaş 5000 TL ek ödeme alıyor!

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada, emekli maaş hesabınız üzerinden sizlere destek ödemeleri verilmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden Cumhurbaşkanı destekli olarak verilecek. 5000 TL ek ödemelere düşük faiz oranlarıyla faydalanabilecek ve almış olduğunuz bu nakit kampanyası ile birlikte 12 ay vadeli olarak...

A+A-

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada, emekli maaş hesabınız üzerinden sizlere destek ödemeleri verilmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden Cumhurbaşkanı destekli olarak verilecek. 5000 TL ek ödemelere düşük faiz oranlarıyla faydalanabilecek ve almış olduğunuz bu nakit kampanyası ile birlikte 12 ay vadeli olarak işlemlerinizi gerçekleştireceksiniz.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada, devlet destekli olarak 5000 TL ek ödeme almak isteyen vatandaşların maaş müşterisi olması ile birlikte banka şartlarına da uygun bir müşteri olması istenmektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, çok ihtiyaçlarını bu bankalar üzerinden karşılayabilmeleri için şubelere gitmeden de işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedirler.

Zira prangası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş almanız durumunda internet bankacılığı uygulamalarına giriş yaparak buralardan kredi başvurusunda bulunabilecek ve daha yüksek limitlerde de daha önce bu bankalar üzerinden kredi onayı almadıysanız işlem yaparak, kredi kullanabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılacak olan kredi başvurularında maaşlarına göre işlem yapacak olan kişiler, diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatmak içinde bu bankalar üzerinden kredi kullanabilmektedirler.

Emekli olan kişilere ek ödeme olarak 12 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirmek için başvurularını yaptıktan sonra isterlerse banka şubelerine giderek onaylı tutarları, sadece kimlikleriyle birlikte hesaplarına yaptırabilmektedirler. Bankadan 36 ay vadeli olarak da ihtiyaç kredisi kullanabiliyor ve bu kredilerde 50000 TL’ye kadar sizlere, limit verilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.