1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı! Final Bölümünde Neler Olacak?
Çukur Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı! Final Bölümünde Neler Olacak?

Çukur Dizisinin Final Bölümü Yayınlandı! Final Bölümünde Neler Olacak?

Show TV’de yayınlanan, Ay Yapım imzalı sevilen dizi Çukur’un herkesin merakla beklediği final bölümü tanıtımı sonunda yayınlandı. Heyecanın ve aksiyonun hız kesmediği tanıtımda Yamaç, havuzun dibinde ölüm kalım mücadelesi veriyor. İşte Çukur dizisinin final fragmanı...

A+A-

Çukur sokaklarında görülen iki cenaze dikkat çekerken, Koçovalılar çok büyük bir yıkım yaşıyor. Cumali Amca'nın geri dönüşü ailede tüm taşları yerinden oynatacak.

ÇUKUR FİNAL FRAGMANI

ÇUKUR'UN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çukur dizsinin merakla beklenen büyük finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile burun buruna gelecek. Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük imtihanını verirken, fırtına son bir kez kopacak. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merak konusu.

Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalı ailesi hem acıyı hem de mucizeyi aynı anda tadacak. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya gibi başarılı oyuncular yer almakta.

Çukur’un final bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.