1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur Dizisinden Vartolu’nun Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı!
Çukur Dizisinden Vartolu’nun Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı!

Çukur Dizisinden Vartolu’nun Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı!

İlk bölümünden bu yana Show TV ekranlarının rekortmeni Çukur dizisinden şok bir gelişme meydana geldi. Başrol oyuncularından biri olan Vartolu diziden ayrıldı. Vartolu’nun şok bir kararla neden diziden ayrıldığı da ortaya çıktı. Tüm sevenleri tarafından merak edilen Vartolu’nun diziden ayrılma sebepleri…

A+A-

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur’dan başrol oyuncularından Vartolu Sadettin karakteri ile ekranlara gelen Erhan Kolçak Köstendil diziden ayrılıyor mu, neden sahnelerde ekranlara gelmiyor, ne zaman gelecek gibi soru işaretleriyle akılları karıştırdı. Her hafta pazartesi günleri akşam 20:00’da ekranlara gelen Çukur dizisinde Vartolu en sevilen karakterlerden bir tanesi oluyor. Üstün oyunculuğu ve gösterdiği karakter ile bu kadar ön planda olmayı başaran Vartolu son bölümlerde ekranlara gelmediği için tüm sevenlerini üzdü.

Vartolu neden ayrıldı ortaya çıktı.

Vartolu karakteri ile ekranlara gelen Çukur dizisinde Erdenetlerin intikamını alabilmesi için Koçovalı’yı öldürmesi şarttı. Ekranlara gelen son bölüm içerisinde Erdenetler’in yaptığı hamlenin de Vartolu’dan yana olması diziden ayrılmasına neden oldu. Bu kadar sevilen ismin diziden çıkmasının ana nedeni Erdenetler oldu. Fakat bundan sonra Vartolu tekrar gelmeyecek ya da dizide bulunmayacak diye bir şey söylemek de mümkün olmayacak.

Vartolu geri dönüyor mu?

Erkan Kolçak Köstendil; Çukur dizisine Vartolu karakteri ile birkaç bölüm sonra yeniden katılacaktır. Her cümlesinde dokuz canlı olduğunu söyleyen Vartolu her ne kadar bir intikam uğrunda diziden çıkmak zorunda olsa bile ilerleyen bölümde yeniden dahil olmak zorundadır. İlerleyen bölümlerde Çukur ana hikayesinin anlatılacak olmasından dolayı mecburen yeniden dahil olacaktır.

Vartolu Çukur’dan Erdenetlerin intikamından dolayı çıkıyor…

Senarist yazarı, Gökhan Horzum son bölümlerde Erdenet karakterini ön plana çıkıyor. Son gelen bilgilere göre Erdenet; intikam almak için Vartoluyu öldürür ve bu şekilde diziden ölerek çıkar. Fakat tekrar ilerleyen bölümlerde diziye girecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.