1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Çukur dizisinden final kararı mı geliyor? Cumali Koçovalı Final sahnesi hakkında ayrıntıları açıkladı…
Çukur dizisinden final kararı mı geliyor? Cumali Koçovalı Final sahnesi hakkında ayrıntıları açıkladı…

Çukur dizisinden final kararı mı geliyor? Cumali Koçovalı Final sahnesi hakkında ayrıntıları açıkladı…

Çukur dizisi sevenlerini üzecek bir haber ile karşı karşıya. Çukur resmi hesabı üzerinde yapılan söyleşi sırasında Cumali Koçovalı çok farklı ve özel açıklamaları ile dikkatleri çekti. Gelen açıklamalar karşısında Çukur izleyenler şok olurken bu açıklamalardan sonra gerçekten de final mi yapacak diye araştırmalar devam ediyor.

A+A-

Çukur dizisi resmi Youtube kanalı üzerinden yayına alınan #Çukur100 başlıklı özel bir söylemde bulundular. Bu söylem sırasında paylaşılan video kapsamında Cumali Koçovalı çok farklı açıklamaları ile dikkatleri çekti. Çok eğlenceli bir şekilde çekilen videoların yanı sıra farklı açıklamalar ile de dikkatleri çekti. Cumali Koçovalı Çukur final yapacak mı söylemleri ile tüm sevenlerini derinden etkiledi. Çukur için özel videoları sırasında yapılan samimi yaklaşımlar tüm sevenlerin beğenisini kazandılar. Çukur 100. Bölüm özel videosu işe beraber 23.30 dakikasına bakıldığı zaman Cumali Koçovalı özel açıklamalar ile dikkatleri çekti.

Çukur final mi yapacak?

Yapılan söyleşi kapsamında ilk bölümünden son bölümlerine kadar gerçek hayat içerisinde neler yer aldığına değiniliyor. Bu kapsamda birçok evlilik ile beraber çocuk doğumlarının yapıldığı, güler yüzler ile aktarılırken bu kapsamda Cumali Koçovalı ben Zekiriyaköy ilçesinde bir villaya taşındım diyerek esprisi ile de dikkatleri çekti. Ardından gelen final sahnesi hakkında verdiği bilgiler sırasında da Yamaç’ı ciddi anlamda yemek masasında herkes ile beraber yemek yediğini görebilmek istediklerini anlattı. Ardından da sahnenin tamamı hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.