1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Cs Go Vac Hatası Ve Çözümleri – 2020 Cs Vac Problemi
Cs Go Vac Hatası Ve Çözümleri – 2020 Cs Vac Problemi

Cs Go Vac Hatası Ve Çözümleri – 2020 Cs Vac Problemi

CS go her yaş grubundan en çok oynanan oyunlardan bir tanesidir. Bu oyunu her yaş grubundan insan oynamaktadır. Fakat, bu oyunda yaşanan aksaklıkların sebebi, oynayanlar tarafından oldukça merak edilmeye devam etmektedir

A+A-

Vac Sorunu Nedir?

CS GO vac hatası, çeşitli sebepleri olabilir. Bu problem genelde, oyun dosyalarınızın onaylanmamasından dolayı, ortaya çıkmaktadır. Bu hatalar, bilgisayara yüklenen yazılımlar dolayı oyunda aksaklık yaşanmasına sebep olmaktadır. Bu sorun, CS GO oyununu oynayan, bütün kullanıcıların en sık karşılaştığı sorunlardan bir tanesidir.

CS GO Vac Hatası Çözümleri

CS GO  hataları ve çözümleri, bu oyunu oynayan kullanıcılar tarafından en çok sorulan sorulardan, bir tanesidir.Vac hatasının en büyük nedeni, bilgisayarınıza yüklediğiniz herhangi bir programın hata vermesinden kaynaklanmaktır. Program, oyunun oynanmasına zarar vermesede, oyun dosyalarınıza erişiminizi ve bilgisayaran tarafından, okunmasını engelleyebilmesine neden olmaktadır. Bu sorunu çözümlemek için; ilk olarak zarar veren programı ortadan kaldirmaniz gerekmektedir.

Bu sorunu çözmek için;  ilk olarak bilgisayarınızda, çalıştır penceresini açmanız gerekir. Bunun için Windows+R tuşuna basmanız gerekir. Daha sonra, çalıştır kısmına girip; temp yazmanız gerekmektedir. Bu işlemi yaptıktan sonra ise; sayfada açılan bütün pencereleri ctrl+a ttuşuna basarak, silmeniz gerekmektedir. Daha sonra tekrar windows, seçeneğine gelip prefetch klasörünü bulmanız gerekir. Bu işlemi de gerçekleştirdikten sonra, tekrar ctrl+a basarak silmeniz gerekir. Fakat, bu klasörde yalnızca, ready boot klasörünü silmemeniz gerekiyor. Bu işlemlerin hepsini tamamladıktan sonra, tekrar Windows+R tuşuna basmanız gerekir. Bu sefer, temp yazdığınız yerin başına ve sonuna, yüzde işareti koymanız gerekmektedir. Dosya açıldıktan sonra ise, tekrar sayfada bulunan bütün klasörleri seçip, silmeniz gerekir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.