1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Çok Beklenen O Tarih Verildi… Tövbeler Olsun Ne Zaman Başlayacak?
Çok Beklenen O Tarih Verildi… Tövbeler Olsun Ne Zaman Başlayacak?

Çok Beklenen O Tarih Verildi… Tövbeler Olsun Ne Zaman Başlayacak?

Komedi türü ile hayatımıza girecek olan Tövbeler olsun için hazırlıklar başladı.Değerli oyuncuların başrolünde olduğu bu yeni dizi ile birlikte pintilikten cömertliğe geçen bir mücevher imalatçısının başına gelen komik maceralar ekrana yansıyacak...

A+A-

Tövbeler olsun yönetmeni kim? Tövbeler olsun oyuncuları kim? Tövbeler olsun ne zaman başlıyor? Tövbeler olsun hangi günler var?  Tövbeler olsun dizisi konusu nedir? Dizinin yayın tarihi nedir?

Tövbeler Olsun Yönetmeni ve Oyuncuları Kim?

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Tövbeler Olsunun oyuncu kadrosu ise hayli geniş. Oyuncu kadrosu şu şekilde; Güven Kıraç, Erkan Can, Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun ve Ozan Güçlü ile Duru Baykal yer almaktadır.

Tövbeler Olsun Dizisinin Konusu Ne?

Pinti bir adamdan cömert bir adam dönüşen Horanta Holding sahibi, Namzet Horanta’nın karısı Latife ile kızı Nazmiye ve oğullarını nasıl etkilediğinin anlatıldığı bir dizidir. 

Yıllar içinde yaşadığı büyük değişim ile eski ortağının nasıl en büyük düşmanı olduğunu da keşfedeceğimiz bu güzel dizinin yayın hayatı ne zaman başlıyor diye merak edenlerin meraklarını hemen giderelim. 9 Ağustos Pazar günü TRT1 ekranlarında akşam saat 20.00’da izleyiciye merhaba diyecek.

Bazen güldüren bazen de düşündüren hikâyeler ile ailenize konuk olacak Namzet Horonta ve ailesini merak içinde bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.