1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Çok Beklenen Emekliye Avans Fırsatı Geldi! Emeklilere 6972 TL Avans Verilecek! Emekli Avans Başvurusu Ekranı…
Çok Beklenen Emekliye Avans Fırsatı Geldi! Emeklilere 6972 TL Avans Verilecek! Emekli Avans Başvurusu Ekranı…

Çok Beklenen Emekliye Avans Fırsatı Geldi! Emeklilere 6972 TL Avans Verilecek! Emekli Avans Başvurusu Ekranı…

Emekliler için güzel haber sonunda geldi. Uzun zamandır gündemde olan ve gelmesi beklenen emekliye avans geldi. Emekli olacaklar ve emekli olanlar emekli avans başvuru ekranını ve başvuru formlarını araştırmakta.. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

İlk etapta şartları tamamlayabilecek olanlar iki haftalık süreçte tamamlayıp maaşlarına kavuşabilecek. Emekli avans ücretinden faydalanabilecek olanlar peki kimler? İşte detaylar..

EMEKLİYE AVANS MÜJDESİ

İnsanların yaşam döngüleri boyunca en büyük istekleri arasında yer alan emeklilik geldikten sonra biraz daha rahatlamaya başlamaktadırlar. İnsanlar emekli olabilmek adına prim, yaş ve yıllarını beklemek zorunda kalıyorlar. Devlet tarafından emeklileri sonunda maaşa bağlama süreci hızlandırıldı. Eski dönemlerde emeklilerin maaşa bağlanma süresi altı ay kadar sürerken artık yeni gelen sistem ile birlikte iki hafta içerisinde maaşa bağlanabilecekler.

Emekliler maaşa bağlanma sürecinse ise bekledikleri ücreti emekli avansı olarak alabilecekler. Üç ay içerisinde herhangi bir emeklilikten maaş alamayan vatandaşlar ise asgari ücretin üç katı kadar avans ücretlerini alabilecek. Bu avans ücreti ise 6972 TL olarak belirlendi.

EMEKLİLER BAŞVURUDA DİKKAT ETMELİ

Emeklilik başvurusu ile ilgili aşamaları takip ederken vatandaşlar dolduracakları formlarda eş ve çocuk kısımlarını da seçmeli ve doldurmalıdır. Bu kısımları emekli vatandaşlar kesinlikle unutmamalı ve es geçmemelidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum