1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Çoğu kişinin bu yardımdan haberi yok! 300 TL yardım dağıtıyor! Hemen başvurun
Çoğu kişinin bu yardımdan haberi yok! 300 TL yardım dağıtıyor! Hemen başvurun

Çoğu kişinin bu yardımdan haberi yok! 300 TL yardım dağıtıyor! Hemen başvurun

Türkiye Cumhuriyeti bir sosyo-devlet anlatısını benimsemeye devam ederken, vatandaşlar ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda bulunmaya devam ediyor.

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti bir sosyo-devlet anlatısını benimsemeye devam ederken, vatandaşlar ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda bulunmaya devam ediyor. Devlet uzun süre bu yardımı sağlamaya devam ederken çoğu kişinin yardımdan habersiz olduğu söyleniyor. İddiaya göre, askerlerin vatani görevlerinde bıraktıkları ailelere ve çocuklara nakit ödeme yapıldı. Ödeme şekli iade edilmez ve 2 ayda bir 300 TL ödenir.

Açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, vatani görevini yerine getiren askerlerin çocuklarını koruyacağı ve onlara düzenli nakdi yardımda bulunacağı belirtildi. Yardım başvurularının detayları haberimizde.

NAKİT YARDIMI YAPILIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu dönem içerisinde vatani görevini yapan askerlerin geride bıraktıkları yakınları için ödeme yapacağını belirtti. Yapılan yardımdan sadece askerin evli ise eşinin değilse, anne ve babasının yararlanabileceği belirtildi.

Sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında olduğunu kanıtlayan asker ailelerine düzenli olarak yardım yapılacağı açıklandı.

ÖDEMELER 2 AYDA BİR YAPILIYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın resmi web sayfasından alınan son bilgiye göre yardımlar 2 ayda bir aylık 150 TL olmak üzere 300 TL şeklinde yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.