1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Çocuğu Olanlara Büyük Müjde! Hemen 50 Bin TL Kredi Alabilirsiniz… 50 Bin TL’ye Kadar Olan Destek Kredisi Şartları Neler?
Çocuğu Olanlara Büyük Müjde! Hemen 50 Bin TL Kredi Alabilirsiniz… 50 Bin TL’ye Kadar Olan Destek Kredisi Şartları Neler?

Çocuğu Olanlara Büyük Müjde! Hemen 50 Bin TL Kredi Alabilirsiniz… 50 Bin TL’ye Kadar Olan Destek Kredisi Şartları Neler?

Başlatılan kampanya sebebi ile korona virüs döneminde oldukça zorlu günler geçiren vatandaşlar için yeni bir kredi paketi daha kullanıma sunuldu Vatandaşlara yönelik bir düzenleme ile 18 yaş altı çocuğu olan kişilere özel kredi imkânı sunuluyor.

A+A-

Ülkemizde pandemi nedeni ile ekonomik olarak oldukça sıkıntılı ve stresli günler yaşanıyor. Vatandaşlara yönelik bir düzenleme ile 18 yaş altı çocuğu olan kişilere özel kredi imkânı sunuluyor.

Bu kapsamda vatandaşlar içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı zamanlarda çok daha rahat bir şekilde nefes almaya başlayacak.  Fakat bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların belirli şartlara sahip olmaları gerekiyor.

18 Yaş Altında Çocuğu Olanlara Anında 50 Bin TL Kredi Fırsatı

Korona virüs salgını sebebi ile pek çok insan maddi zorluklar çekmeye başladı. Bu dönemde vatandaşın en büyük desteği verilen destek kredileri oldu. Bu kredilerden biri de 18 yaş altı çocuğu olan kişilere sunulan 50 bin TL’ye kadar çıkan kredi desteğidir. Kredi düşük faizli ve faizsiz olmak üzere iki farklı seçenek ile sunuluyor. Maddi olarak zor durumda olan vatandaşların en büyük desteği verilen krediler olmuştur. Vatandaşa destek olmak için verilen 50 bin liraya kadar faizsiz kredi desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların mutlaka 18 yaşından küçük çocuğu olması gerekiyor.

50 Bin TL’ye Kadar Destek Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç Olacak?

Destek kredisi almak isteyen kişilerin kesinlikle 18 yaş altı çocuğunun olması gerekiyor. Çocuğu olmayan ya da çocuğu 18 yaşını dolduran kişiler ne yazık ki sunulan bu destek kredisinden kesinlikle yararlanamıyor. Vatandaşa korona virüsün bu en kötü zamanlarında maddi olarak rahatlaması amacı ile verilen kredi paketinde sunulan bir diğer avantaj ise ilk taksit ödemesinin 6 ay sonra olmasıdır.

Sunulan destek kredisinden vatandaş bugün hemen faydalanabiliyorken kredi ödemesini rahatlayınca yani 6 ay sonra gerçekleştirebilecek. Destek kredisi faizsiz ve düşük faizli olmak üzere iki seçenek ile sunuluyor. 50 bin liraya kadar destek kredisi için uygulanan faiz oranları şu şekilde;

  • 12 aya kadar vadeli olan destek kredisinin faiz oranı %0
  • 24 aya kadar vadeli olan destek kredisi faiz oranı %0,48
  • 36 aya kadar vadeli olan destek kredisi faiz oranı %0,56

50 Bin TL’ye Kadar Olan Destek Kredisi Şartları Neler?

Söz konusu olan kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerde aranan ilk şart kesinlikle başvuru yapan kişinin 18 yaş altında çocuğunun olması gerekiyor. Yine başvuru yapan kişinin Türk vatandaşı olması ve kredi notunun uygun olması gerek. Devlet bankalarının vereceği bu kredi paketinin başvuru tarihi henüz netleşmedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.