1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Çocuğu olan ailelere müjde! Anında 50 bin TL verilecek… 50 Bin TL kredi için hangi şartlar aranır?
Çocuğu olan ailelere müjde! Anında 50 bin TL verilecek… 50 Bin TL kredi için hangi şartlar aranır?

Çocuğu olan ailelere müjde! Anında 50 bin TL verilecek… 50 Bin TL kredi için hangi şartlar aranır?

Korona virüs salgın ile mücadele sırasında büyük bir kesim vatandaş ekonomik anlamda zorluk çekti. Bu yüzden ekonomik zorluk çeken vatandaşlara yönelik yeni bir düzenleme de geliyor. 18 yaş altı çocukları olanlara kredi imanları geleceği haberi de verildi.

A+A-

Salgın ile mücadele sırasında başlatılan kampanya kapsamında ekonomik zorluk çeken vatandaşlar bir nebze de olsa rahat edecekler. Bu süreç içerisinde vatandaşların rahat bir şekilde zorlu süreçleri geride bırakmaları mümkün olacak. Fakat belirlenen kredi haklarından yararlanmak için vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

18 yaş altında çocukları olanlara 50 bin TL kredi

Korona virüs ile salgın süreçlerinde on binlerce vatandaş ekonomik anlamda sorun yaşadıkları için en büyük destekçileri olarak gördükleri kredi imkanlarını tercih ediyorlar. Son gelen kredilerden bir tanesi de 18 yaşından küçük çocuğu olan ailelere 50 bin TL kredi fırsatları oluyor. Vatandaşlara tam 50 bin TL ye kadar kredi fırsatları sunarken faizsiz ya da düşük faiz oranlı olarak da değişiklik gözleniyor. Haber gelir gelmez vatandaşlar tüm detayları araştırmaya devam ediyor.

Maddi anlamda ciddi oranlar ile zorluk çeken vatandaşlar için en büyük güvencelerden bir tanesi destek kredileri oluyor. Vatandaşlar için 50 bin TL ye varan kredi destekleri de geliyor. Korona virüs ile salgın süreçlerinde maddi anlamda kimse zorlanmasın diye 18 yaş altında çocukları olan aileler için kredi fırsatları devam ediyor. Bu paket ile vatandaşlar 50 bin TL ye varan kredi fırsatlarının da sahibi olacaklar. Vatandaşların mutlaka 18 yaş şartının altında çocukları olması gerekiyor.

50 bin TL ye varan kredi fırsatları için belirlenen faiz oranları

18 yaşından küçük çocukları için sunulacak kredi paketleri sayesinde vatandaşlar rahat edecek. Çocukları olmayan ya da 18 yaşının üzerinde çocukları olan her ne kadar başvuru yapsa bile başvuruları kabul edilmeyecek. Bu yüzden vatandaşlar uygun şartları yerine getiriyor iseler ona göre başvurması gerekir. Bu zorlu günlerde vatandaşların ekonomik anlamda rahat etmelerini sağlamak için verilen kredinin en önemli avantajı da ilk altı ay boyunca geri ödemesinin olmaması olarak dikkatleri çekiyor.

6 ay ertelemeli olarak verilen kredi kapsamında vatandaşlar nakit ihtiyaçları kadar kredi çekebilecekler. İlk altı ay maddi anlamda kendilerini toplasınlar diye vakit vererek yedinci ay itibari ile ödemeler başlatılır. Altı ay ertelemeli olarak verilen kredi kapsamında vatandaşlara faizsiz ya da çok düşük faizli olarak iki farklı kapsamda imkanlar sunuluyor. Bu imkanlar ile tam 50 bin TL ye varan kredi kapsamlarında yararlanılacak. Peki, faiz oranları neye göre belirlenecek?

  1. 12 ay vade ile 6 ay ertelemeli 50 bin TL ye varan 18 yaş altında çocukları olan aileler için sunulan kredi paketlerinden yararlanacak vatandaşlara yüzde 0 yani faizsiz olarak sunulur.
  2. 24 ay vade ile 6 ay ertelemeli 50 bin TL ye varan 18 yaş altında çocukları olan aileler için sunulan kredi paketlerinden yararlanacak vatandaşlara yüzde 0,48 oranla kredi sunulur.
  3. 36 ay vade ile 6 ay ertelemeli 50 bin TL ye varan 18 yaş altında çocukları olan aileler için sunulan kredi paketlerinden yararlanacak vatandaşlara yüzde 0,56 faiz oranı ile verilir.

50 bin TL ye varan kredi için hangi şartlar aranır?

50 bin TL ye varan kredi fırsatından yararlanmak için vatandaşların belirli şartları yerine getirmesi gerekir. Bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. 18 yaşından daha küçük çocuklarının olması
  3. Kredi notunun kredi çekebilecek düzeyde olması

Her ne kadar şu an vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor olsa bile kredi kapsamında hala netlik kazanılmadı. Bankalardan net bir açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.