1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemeler ilk 11'ler açıklandı! Club Brugge Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle
Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemeler ilk 11'ler açıklandı! Club Brugge Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle

Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta,hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemeler ilk 11'ler açıklandı! Club Brugge Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle

UEFA Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş, D grubundaki ilk maçına Club Brugge deplasmanında çıkacak. Jan Breydelstadion Stadyumu'nda oynanacak bu kritik mücadeleyi Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. İşte Club Brugge - Beşiktaş maçının muhtemel ilk 11'leri... Beşiktaş maçı canlı izle, Club Brugge Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle!

A+A-

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde grup aşamasında yoluna devam ediyor ve ilk maçları Club Brugge karşısında. Maçın tarihini ve detaylarını merak eden futbolseverler için işte tüm bilgiler: Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman? Beşiktaş'ın bu önemli karşılaşması hangi saatte ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

CLUB BRUGGE - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN MAÇ SAAT KAÇTA?

Club Brugge - Beşiktaş maçı 21 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

  • Club Brugge: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, Cuyper, Cetlesen, Onyedika, Vanaken, Olsen, Zinckernagel, Thiago.
  • Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Chamberlain, Rashica, Gedson, Muleka, Aboubakar.

AVRUPA'DA 236. KARŞILAŞMA

Beşiktaş, Club Brugge maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 236. mücadelesine çıkacak. Bu güne kadar oynadığı 235 maçta siyah-beyazlılar 89 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 mağlubiyet elde etti. Toplamda ise 310 gol atarken, kalesinde 349 gol gördü.

BEŞİKTAŞ BU SEZON NAMAĞLUP

Beşiktaş, bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı 6 maçtan da galip ayrıldı. 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup ederek başlayan siyah-beyazlılar, 3. Eleme Turu'nda Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-off'ta ise Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0 yenerek namağlup ünvanını korudu.

CLUB BRUGGE'LA 4. KEZ

Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa sahnesinde 4. kez karşılaşacak. Daha önceki 3 müsabakada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ettiler. Club Brugge ile son karşılaşmaları 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda gerçekleşmiş ve Beşiktaş, rakibi 2-1 ve 3-1'lik skorlarla mağlup etmişti.

ALEKSEI KULBAKOV DÜDÜK ÇALACAK

Bu kritik müsabakanın hakemi Belaruslu Aleksei Kulbakov olacak. Yardımcı hakemlik görevlerini Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko üstlenecek. Dördüncü hakem ise Dzmitry Dzmitryieu olacak. VAR (Video Yardımcı Hakem) koltuğunda ise Polonyalı Bartosz Frankowski ve AVAR (Yardımcı Video Yardımcı Hakem) koltuğunda yine Polonyalı Krzysztof Myrmus yer alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.