1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Akşenere Büyük Şok! Diğer Liderler Devreye Girdi...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Akşenere Büyük Şok! Diğer Liderler Devreye Girdi...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan, Akşenere Büyük Şok! Diğer Liderler Devreye Girdi...

6 partiden oluşan koalisyonun 12. toplantısı, İYİ Parti ve adaylık krizi ile gündeme geldi. Toplantıda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusu ele alındı ancak kesin bir karar alınamadı ve 6 Mart'ta tekrar toplanılmasına karar verildi. Peki toplantıda neler yaşandı?

A+A-

6'lı koalisyonun 12. toplantısında, İYİ Parti ve adaylık konusu ön plandaydı. Toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı ele alındı ancak son karar verilmedi ve 6 Mart'ta yeniden toplanılması kararlaştırıldı. Bu durumda 6'lı koalisyon hala adayını belirleyemedi.

Olaylar böyle devam ederken CHP'ye yakın gazeteci Murat Sabuncu, Kılıçdaroğlu ve Akşener arasında geçen gergin diyaloğu ve kulis bilgilerini paylaştı.

Seçimlere hazırlanan Türkiye'de, cumhurbaşkanı adaylığı için Kemal Kılıçdaroğlu en güçlü aday konumunda bulunurken, İYİ Parti ise Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimleri üzerinde duruyor. 12. toplantı sonrasında, Kılıçdaroğlu'nun diğer liderleri Akşener dışında ikna ettiği bilinirken, Murat Sabuncu köşesinde ilginç kulis bilgileri paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.