1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Chloe Loughnan Estetik Mağduru Oldu! Son Hali Şaşırttı
Chloe Loughnan Estetik Mağduru Oldu! Son Hali Şaşırttı

Chloe Loughnan Estetik Mağduru Oldu! Son Hali Şaşırttı

Her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken Loughnan'ın şişen yüzü herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü mankenin yüzüne dolgu yaptırdığı iddia edildi.

A+A-

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın 5 yıl evli kaldığı eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan, önceki gün Maslak'taki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Zayıf görüntüsüyle her daim dikkat çeken güzel mankenin şişen yüzü ise dikkatlerden kaçmadı.

ESTETİĞİN DOZU KAÇTI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre: Chloe Loughnan estetik kurbanı oldu. Elmacık kemiklerinin üzerine ve gözaltına dolgu yaptıran Chloe'nin yüzü oldukça şişti.

"SERDAR'IN BANA YAPTIĞI ŞARKIYI DİNLEMEDİM"

Bir defile için Türkiye'ye gelen Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'ın kendisine şarkı yaptığı yönündeki haberler için "Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu, daha yeni geldim Türkiye'ye. Merak ettim şarkıyı, ama dinlemedim" dedi.

ÖNCE ŞARKI YAZDIM DEDİ, SONRA YALANLADI

Geçtiğimiz hafta bir mekandan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç, "Chloe ile boşandıktan sonra kendisine şarkı yazdınız mı?" sorusuna "Evet boşandıktan sonra kendisi için bir kaç şarkı yazdım" cevabını vermişti. Ancak Ortaç, hakkında çıkan haberlerden sonra eski eşi için şarkı yaptığı yönündeki haberleri yalanlayarak herkesi şaşkına çevirmişti.

chloe-loughnan-estetik.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.