1. HABERLER

  2. KREDİ

  3. Ceplerin rahatlamasına yardımcı olacak kredi müjdesi… Başvuran herkes için adeta ilaç olacak, Şartlar açıklandı…
Ceplerin rahatlamasına yardımcı olacak kredi müjdesi… Başvuran herkes için adeta ilaç olacak, Şartlar açıklandı…

Ceplerin rahatlamasına yardımcı olacak kredi müjdesi… Başvuran herkes için adeta ilaç olacak, Şartlar açıklandı…

Mart ayının ilk günlerinde vatandaşlar ihtiyaç kredileri kapsamında son dakika araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Mart ayının ilk günlerinde vatandaşlar ihtiyaç kredileri kapsamında son dakika araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bankalar tarafından gelen teklifler ile verilen faiz oranları araştırılırken birçok bankadan gelen cazip teklifler bu zorlu günlerde kişilerin rahat bir nefes almasına ciddi anlamda yardımcı oluyor. İnternet bankacılığı olarak yer alan enpara.com sadece yüzde 1,65 faiz oranı ile beraber 36 aya kadar bin TL ile 75 bin TL arasında kredi imkanları sunmaya devam ediyor. Dosya masrafı, ek bir ücret ya da komisyon olmaması bu zorlu günlerde vatandaşların yüzlerini güldürmeyi başarıyor. Bir yandan Ziraat bankası da yüzde 1,64 faiz oranı ile beraber vatandaşlara tüketici kredi imkanları sunmaya devam ediyor.

Ceplerin rahatlamasına ciddi anlamda yardımcı olacak bu kredi imkanları bankalardan vatandaşlara özel olarak gelen seçenekler ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bankalar tüm detayları açıkladı.

Garanti BBVA ihtiyaç kredileri…

Garanti BBVA tarafından vatandaşlar için 15 bin TL ye kadar kredi fırsatları sadece yüzde 2,02 oranı ile verilirken 25 bin TL ye kadar olan krediler için de yüzde 1,93 faiz oranı uygulanıyor. 50 bin TL kredi alan vatandaşlar için yüzde 1,64 faiz oranı uygularken aylık taksit ödeme miktarını da 1951 TL 58 kuruş olarak açıkladı. 36 ay vade ile kredi imkanları sunan bankadan 100 bin TL kredi alan bir vatandaş yüzde 1,49 faiz oranı ile eşit taksit ödemeli seçenek sayesinde sadece 3 bin 790 TL ödeme yapacak.

Akbank ihtiyaç kredisi…

Akbank tarafından vatandaşlar için 10 bin TL ye kadar kredi fırsatları sadece yüzde 1,90 oranı ile uygulanıyor. 25 bin TL kredi alan vatandaşlar için yüzde 1,74 faiz oranı uygularken aylık taksit ödeme miktarını da 994 TL 74 kuruş olarak açıkladı. 36 ay vade ile kredi imkanları sunan bankadan 50 bin TL kredi alan bir vatandaş yüzde 1,56 faiz oranı ile eşit taksit ödemeli seçenek sayesinde sadece bin 921 TL 55 kuruş ödeme yapacak.

Ziraat bankası ihtiyaç kredisi…

Ziraat bankası tarafından vatandaşlar için tüketici kredi fırsatları sadece yüzde 1,64 oranı ile uygulanıyor. 15 bin TL kredi alan vatandaşlar için yüzde 1,64 faiz oranı uygularken aylık taksit ödeme miktarını da 585 TL olarak açıkladı. 36 ay vade ile kredi imkanları sunan banka bu zorlu anlarda rahat bir nefes sunmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.