1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cengiz Kurtoğlu’ndan skandal açıklama! ‘Soğuk Suyla Yıkanır, Dayak Yerdik!’
Cengiz Kurtoğlu’ndan skandal açıklama! ‘Soğuk Suyla Yıkanır, Dayak Yerdik!’

Cengiz Kurtoğlu’ndan skandal açıklama! ‘Soğuk Suyla Yıkanır, Dayak Yerdik!’

Cengiz Kurtoğlu, Lerzan Mutlu’nun sunuculuğunu yaptığı programa konuk oldu. Sanatçı, program içerisinde ağladı ve acısını paylaştı. Üvey annesinden eziyet gördüğünü itiraf etti.

A+A-

Arabesk müziğin yaşayan efsanelerinden birisi olan Cengiz Kurtoğlu, Uçankuş TV’de yayınlanan programa konuk oldu. Sunuculuğunu Lerzan Mutlu’nun yaptığı programda geçmişindeki kötü günleri anlatan sanatçı, herkesi duygulandırdı. Lerzan Mutlu da ağlayarak Cengiz Kurtoğlu’nun acısını paylaştı.

Henüz çocukken annesinin evi terk etmesi üzerine, ünlü sanatçı babasının yeniden evlendiğini söyledi. Üvey annesinin kendisine yaşattıklarını hatırladığı sırada gözleri dolan sanatçı, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kurtoğlu henüz 4 yaşındayken annesinin terk ettiğini ve babasının yeni birisi ile evlendiğini söyledi. Çocukluğundaki kötü zamanların, babasının evliliği ile başladığını da açıkladı. Henüz çocukken gördüğü şiddeti anlatan sanatçı, soğuk suyla yıkanır ve dayak yerdim açıklamalarında bulundu. Canlı yayında yapılan bu açıklamalar sonucunda Lerzan Mutlu şaşkınlık içerisinde kaldı. Cengiz Kurtoğlu’nun da ağlaması ile birlikte Lerzan Mutlu da dayanamayarak ağlamaya başladı.

Cengiz Kurtoğlu Kimdir?

Cengiz Kurtoğlu 5 Mayıs 1959 tarihinde Karadeniz Bölgesi’nde dünyaya gelmiştir. Artvin’in Arhavi ilçesinde doğan 62 yaşındaki sanatçı; piyano çalmanın yanı sıra taverna müziğinde de albüm yapmıştır. Ünlü sanatçı eserleri içerisinde bireysel olarak çektiği acıları anlatmıştır, birçok şarkısı da bu acılarını yansıtmaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.