1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Cem Yılmaz'ın Kara Komikleri Gişede Çakıldı
Cem Yılmaz'ın Kara Komikleri Gişede Çakıldı

Cem Yılmaz'ın Kara Komikleri Gişede Çakıldı

Geçtiğimiz sene vizyona giren fil m projesinde hayal kırıklığı yaşayan Cem Yılmaz bu kez çok daha iddialı olmasına rağmen açılışta tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadı.

A+A-

Cem Yılmaz ‘’Ustalık eserim’’ olarak dediği ‘’Kara Komikler’’ film projesinin ikincisinden oldukça umutluydu. Hatta bu kez hayal kırıklığına uğramamak için vizyon tarihi olarak okulların yarı yıl tatiline girdiği zaman dilimini seçen ve yoğun bir tanıtım faaliyetine girdiği yeni filmi de gişede umduğu başarıya ulaşamadı. Hatta ‘’Kara Komikler 2’’ filmi hafta sonu 139 bin 849 izleyici sayısı ile Cem Yılmaz filmlerinin en kötü giriş performansını sergiledi.

Filmin ilk hafta sonu performansı göz önüne alındığında ise 1 milyon barajını geçmesi bir yana bu seviyeye yaklaşmasının bile zor olacağı ifade ediliyor. Filmin bu denli hayal kırıklığı yaratmasında ise Cem Yılmaz’ın filmlerinde sürekli aynı kişilerin oynaması olarak görülüyor.

Protestolar Etkili Olmuş Olabilir

Filmi izleyen ve esasında yapılan her 2 filminde başarılı olduğunu belirten bir film eleştirmeni film daha vizyona girmeden önce sosyal medyadan yapılan filme gidilmemesi yönünde ki çağrının da filmin gişe başarısızlığında etkili olabileceği düşünülüyor.

Bu yeni filminin de istenilen gişe başarısının yakalayamamış olmasından dolayı moralinin bozuk olduğu iddia edilen Cem Yılmaz’ın bir süre film çekmeyeceği ve Gora, Arog ve Arif ve 216 serisinin devam filmi ile tekrar salonları doldurmayı planladığı konuşuluyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.