1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Cebinde Ziraat Bankası kartı olan vatandaşlar dikkat! Müjde Ramazan kampanyası başladı: Kart sahiplerine 300 TL verilecek!
Cebinde Ziraat Bankası kartı olan vatandaşlar dikkat! Müjde Ramazan kampanyası başladı: Kart sahiplerine 300 TL verilecek!

Cebinde Ziraat Bankası kartı olan vatandaşlar dikkat! Müjde Ramazan kampanyası başladı: Kart sahiplerine 300 TL verilecek!

Ziraat Bankası cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar için önemli bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılanlara 300 TL hediye edileceği açıklandı. Banka tarafından yapılan açıklamada, Market, Bakkal, Market, Bakkal, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizden 300 TL ve üzeri tek seferde alışveriş yapan müşterilerimize toplam 300 TL değerinde Bankkart Lirası hediye edileceği belirtildi.

A+A-

Ziraat Bankası cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar için önemli bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılanlara 300 TL hediye edileceği açıklandı. Banka tarafından yapılan açıklamada, Market, Bakkal, Market, Bakkal, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerimizden 300 TL ve üzeri tek seferde alışveriş yapan müşterilerimize toplam 300 TL değerinde Bankkart Lirası hediye edileceği belirtildi. Kasap, Manav ve Şarküteri kategorileri.

30 NİSAN'A KADAR GEÇERLİ Duyuruda, kampanyanın 17 Mart-30 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında geçerli olacağı belirtildi. Kampanyaya katılımın Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden veya e-posta gönderilerek sağlanabileceği de belirtildi. 4757'ye RAMAZAN anahtar kelimesini içeren bir SMS.

300 TL HEDİYE EDİLECEK

Ziraat Bankası duyurusunda kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş öncesinde kampanyaya katılımın sağlanması gerektiği belirtildi. Kampanyaya katılan müşterilerimizin, Market, Bakkal, Kasap'ta üye işyerlerimizden Bankkart ile kampanya döneminde yapacakları her 300 TL ve üzeri tek seferde toplam 300 TL Bankkart Lirası kazanabilecekleri belirtildi. , Manav ve Şarküteri kategorileri.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya ile ilgili duyurunun devamında e-ticaret işlemlerinin kampanyaya dahil olmadığına değinildi. Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarına Bankkart Liraları anında yüklenecektir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği maksimum Bankkart Lirası tutarı 300 TL'dir. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Bedava ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilir.

Karta para yükleme kampanyaya dahil değildir. Nakit çekme, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lirası bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.