1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Çay Tiryakilerine Müjde!! Zincir Markette Çay 36 Liraya Düştü... İndirimi Duyan Markete Akın Etti
Çay Tiryakilerine Müjde!! Zincir Markette Çay 36 Liraya Düştü... İndirimi Duyan Markete Akın Etti

Çay Tiryakilerine Müjde!! Zincir Markette Çay 36 Liraya Düştü... İndirimi Duyan Markete Akın Etti

Türkiye'de ekonomik kriz ve yüksek enflasyon nedeniyle birçok gıda ürününün fiyatı arttı. İnsanlar, özellikle temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarındaki artışlar nedeniyle zor zamanlar geçiriyor. Siyah çay da bu artıştan nasibini alan ürünlerden biri oldu. Carrefour çayda öyle bir indirim yaptı ki çok şaşıracaksınız...

A+A-

Son dönemde zam üstüne zam yapılan her ürün, vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yol açtığı hasar da cabası. Vatandaşları oldukça etkileyen bu durum, artan maliyetlerin çay fiyatlarına da yansımasıyla tepkilere neden oldu. Siyah çay fiyatlarına gelen yüksek oranlı zamlar, vatandaşların en temel gıdaya ulaşımında zorluklar yaşamasına yol açtı. Ancak, Türkiye'nin büyük zincir marketlerinden Carrefour, yaptığı indirimle halkın takdirini kazandı.

CARREFOUR'DA ÇAY FİYATLARI NE KADAR?

Çaykur Çay Çiçeği500 Gram46,50 TL
Çaykur Filiz Çay1 Kilo79,95 TL
Tirebolu 42 Özel1 Kilo68,90 TL
Ofçay Hazine500 Gram53,90 TL
Lipton Earl Grey500 Gram59,90

İNDİRİMLİ GÜNLERİ KAÇIRMAYIN

Carrefour market, ekonomik fiyatlı ürünleri ile halk arasında popülerliğini korurken, yeni bir indirim kampanyası başlattı. Çay fiyatlarındaki artışın yarattığı endişeleri dikkate alan Carrefour market, çay indirimi ile müşterilerine nefes aldırmayı amaçlıyor. Kampanya 23 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar en yakın Carrefour şubesine uğrayarak büyük çay indiriminden yararlanabilirsiniz.

Ayrıca Carrefour market zincirinde çay dışında birçok temel gıda ürününde de büyük indirimler mevcut. Ayçiçek yağı ve toz şeker başta olmak üzere yüzlerce ürün, hesaplı fiyatları ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Carrefour marketlerinde yapılan indirimlerle birlikte, vatandaşlar ekonomik zorluklarla mücadele etme konusunda bir nebze rahatlayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.